1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

Dieses Thema im Forum "Polnisch" wurde erstellt von Fred147, 2. Mai 2013.

  1. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    Witom,
    Kupilech downo tymu Dm 8000 clone i lotol bez problymow .
    Mo dwie glowice wbudowane DVB-S2 Satellitentuner.Do tej pory niy bylo problemow. Traci mi sie jedno satelita i pokazuje Hotbirt a Astra niy zainstalowano.
    Jak wgrom nowy Soft jedno jaki ... to cuda sie dzieja i pokazuje 2-e satelity i loto tak dlugo asz wystartuja system na nowo a potym zas to samo jedno satelita Hodbirt ....
    Pomalu do leby dostowa... kuuu .. Kupilech nowy SATLNB Monoblock i to samo od poczatku... zimny Antek.

    Prosza o pomoc bo dali niy wiy co mom robic...!!!!!!!!!!

    dzieki z gory za porady Fred.:emoticon-0179-headb
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.281
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    kup nowy tuner i wras rein , a te 2 co som musisz deaktywowac , zaoszczedziles na clonie a tera stracisz na dodatkach
     
    #2
  4. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    @ czutok dzieki za odpowiedz ....tysz tak myslolech i dzisioj rano zamowilech do pewnosci...Dreambox DVB-S2-Tunermodul....
    a deaktywowac to w opcjach dreamboxsa (ustawieniach)..kaj sa te 4-y pozycje z tunera....??? albo jakos inaczy..?
    Fred
     
    #3
  5. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.281
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    ja , tam w ustawieniach tunera te 2 mozesz deaktywowac , i ten nowy aktywowac , kabel rein , szukanie programow automatyczne startnac i powinno leciec

    a na przyszlosc nie kupuj clonow :D
     
    #4
    Fred147 gefällt das.
  6. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    jo.. tak dobrze zarlo i zdechnol..?? to pierwszy clone tak byly tylko orginaly....ale 4 lata niy robil problymow .ok dzieki
    Fred
     
    #5
  7. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    @czutok,
    "ja , tam w ustawieniach tunera te 2 mozesz deaktywowac , i ten nowy aktywowac , kabel rein , szukanie programow automatyczne startnac i powinno leciec"
    wsadzilech nowo karta ...start systemu i zimny antek .. pokazuje tak samo jak na stary karcie dwie satelity jako HODBIRT a zodno inno pisze niy jest zainstalowano...!!!
    Lezymy na puklu co...???? i co dali...???
    Dzieki za porady Fred.
     
    #6
  8. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    Nowy system wgrolech i cudo zas pokazuje ze sa 2-e Satelity Astra i Hodbirt ... robia na nowo szukanie kanalow ... a potem Start Systymu na nowo i obawiom sie ze zas bydzie tylko HODBIRT ..zimny antek .. napisza dali jak poszuko kanalow.
    Fred
     
    #7
  9. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    Narescie po drugim wgraniu Softu i szukaniu kanalow ..zazebilo .. uparty jak osiol... ale go rozruszolech.. zimny antek dycho zas .. oki
    jezech zas trocha mondrzejszy na starosc ..

    Dzieki za porady Fred...:emoticon-0107-sweat
     
    #8
  10. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.281
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    jak cos przestawiosz to nie mozesz startowac calego recivierea na now , ino system

    jak startujesz caly recivier to te einstelungi nie bedom zaspeichrowane
     
    #9
  11. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    Zainstalowalem Fancontrol i startlem tylko GUI i to samo(tylko jedno satelita Hodbird) ..k... zimny antek.. co to moze byc ??????

    Za porady dzieki Fred

    Ps.Zas leci .. co to za cuda niy wiym ..musi jakos inno przyczyna byc bo wsio nowe i dali szwankuje ..jo.
     
    Zuletzt bearbeitet: 6. Mai 2013
    #10
  12. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.281
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    a nie mosz kajs kabel zlomany albo luzny ??

    tera sie zaczyno robic cieplo i kable sie zaczynajom naciagac , jak mosz np. za krotkie kable w Fstekeze to ten srodkowy moze spierdalac z LNB i besto nie dzialo
     
    #11
  13. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    za krutki niy mom .. koncowki zech ogladol i dwie na nowo zrobil... ok byda musiol nowy kabel kupic .. co je zicher to zicher...4czy 5 meter tylko mom.. narazie leci niy rusza.. dom znac
    jak bydzie zmienione ..

    Dzieki Fred
    Zrobilech wszystkie 4-y koncowki na nowo.. i zapasowo przejsciowka przez okno i to samo .. k.. jo zimny antek
     
    Zuletzt bearbeitet: 6. Mai 2013
    #12
  14. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    Do leby dostowom pomalu... Kupilech nowe kable ,Diseq.2-a LNB-y,i podlaczylech Vu+solo ..... i po instalacji wystartowol na nowo...i zimny antek...kuu
    zas to samo hodbirt jest a astra niy zainstalowano pisze ... ocipieja chyba .....???
    za porady dzieki Fred.
     
    #13
  15. Fred147
    Offline

    Fred147 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    2. Januar 2010
    Beiträge:
    34
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    @czutok,
    Podlaczylech pojedynczo Lnb-y i dali pokazuje to samo astra nie zainstalowano chociaz byla pojedynczo tylko astra podlaczono...zadzwonilech do kolegi i przyniusl calkim stary anfachowy dekoder i cudo astra mu odbiro kuuu.. to znaczy ze z ANTENA i Lnb i Diseq jest wsio wpozadku.....tylko moje dwa dekodery na Enigmie 2 sa slepe i nie widza Astry.wgrywa do dreamboxsa nowe Image i Szukanie satelity ino teras WYLACZA INTERNET .... moze ten internet mo cos wspulnego ???? i poprobuja pora razy startnac GUI bez Internetu i obejza co jest Grane.
    Fred.
     
    #14
  16. czutok
    Offline

    czutok Moderator

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.281
    Zustimmungen:
    9.395
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Prosba o pomoc...Dm 8000 (Clone)

    @

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    skoro dzialo z hotbirdem to musi tez z astrom .
     
    #15

Diese Seite empfehlen