Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Zeci de români din Ungaria vor cetăţenia română pentru programele TV Mai mult: Vor c

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 22. März 2011.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Zeci de români din Ungaria vor cetăţenia română pentru programele TV

  Zeci de conaţionali care trăiesc pe teritorul Ungariei, în localităţile din apropierea graniţei, vor să obţină cetăţenia română pentru a putea să se aboneze la firmele de cablu din ţara noastră.

  • Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren  Firmele de cablu ungare nu mai transmit posturi româneşti, astfel că oamenii din comunităţile de români vor să se aboneze la televizinea prin satelit, oferită de companiile din ţara noastră. Numai că fiind născuţi în Ungaria, mulţi nu au cetăţenie şi vor să o obţină pentru că aceasta este una dintre condiţiile impuse de operatorii care activează la noi.
  Maria Mark are o pensiune în Gyula şi spune că oaspeţii ei români ar vrea să vadă programe în limba lor. În aceeaşi situaţie este şi Vasile Guzău. ”Urmăream campionatul de fotbal românesc, iar de când au tăiat posturile nu mai ştiu nimic”, ne-a spus bărbatul.


  Mai mult: Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1
  florianzz, josef.13 und mateibasarab gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.