Digital Eliteboard - Das große Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Zeci de români din Ungaria vor cetăţenia română pentru programele TV Mai mult: Vor c

emil1

Best Member
Boardveteran
Registriert
22. März 2009
Beiträge
2.409
Punkte Reaktionen
2.585
Punkte
373
Zeci de români din Ungaria vor cetăţenia română pentru programele TV

Zeci de conaţionali care trăiesc pe teritorul Ungariei, în localităţile din apropierea graniţei, vor să obţină cetăţenia română pentru a putea să se aboneze la firmele de cablu din ţara noastră.

  • Link veralten (gelöscht)Firmele de cablu ungare nu mai transmit posturi româneşti, astfel că oamenii din comunităţile de români vor să se aboneze la televizinea prin satelit, oferită de companiile din ţara noastră. Numai că fiind născuţi în Ungaria, mulţi nu au cetăţenie şi vor să o obţină pentru că aceasta este una dintre condiţiile impuse de operatorii care activează la noi.
Maria Mark are o pensiune în Gyula şi spune că oaspeţii ei români ar vrea să vadă programe în limba lor. În aceeaşi situaţie este şi Vasile Guzău. ”Urmăream campionatul de fotbal românesc, iar de când au tăiat posturile nu mai ştiu nimic”, ne-a spus bărbatul.


Mai mult:
Du musst dich Anmelden oder Registrieren um diesen link zusehen!

 
Oben