Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

zakończony Wie ktoś jak to aktywować ??

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Lösungen
10
Mam tu tnk kartę z modułem od znajomego, karta przestała działać w tamtym roku, a on by dalej chciał jak leciało
To zwykła tnk, ale nie wiem jak ja doładować, po próbie doładowania, wyskakuje mi takie coś, czyżby karta była już wywalona z systemu i nie da die jej reaktywować ??
Albo są jakieś inne metody doładowania ?

zdiecia usuniete specjalnie dla pana adasia, ktory sie boi o to ze ktos zobaczy jak sie legalnie uzywa sprzet

Gesendet von meinem Power mit Tapatalk

Zuletzt bearbeitet:
Witaj,

Może być kilka powodów, dla których nie możesz doładować karty tnk.

1. Karta może być zablokowana - jeżeli karta była nieaktywna przez dłuższy okres czasu, dostawca telewizji może zdecydować się na zablokowanie karty. W takim wypadku, niezbędne jest skontaktowanie się z obsługą klienta w celu jej odblokowania.

2. Karta może być uszkodzona - jeżeli karta jest fizycznie uszkodzona, nie będzie możliwe jej doładowanie. Możesz to sprawdzić, podłączając kartę do innego urządzenia. Jeżeli karta działa w innym urządzeniu, problem leży prawdopodobnie w Twoim odbiorniku.

3. Karta może być nieaktywna - jeżeli karta nie była używana przez dłuższy okres czasu, może ona automatycznie deaktywować się. W takim przypadku, powinieneś skontaktować się z obsługą klienta i poprosić o jej reaktywację.

Jeżeli wykluczyłeś te możliwości, możliwe, że problem leży po stronie dostawcy telewizji. Skontaktuj się z obsługą klienta i poproś o pomoc.

Mam nadzieję, że te informacje są pomocne. Jeżeli masz jakiekolwiek inne pytania, śmiało pytaj!

Ja pie...le, kto to tutaj pozwala zeby sie wtracalo w Odpowiedzi

Ps.
kolega nie chce zadnego CS, oscama czy innych sposobow, chce poprostu zaplacic i ogladac, modul jest wlozony w TV
Placil miesiac, ogladal te platne, po miesiacu one gasly i lecialy wolne programy, teraz nie leci nic i nie wiem jak zaplacic zeby lecialo dalej

Zuletzt bearbeitet:
Kup doładowanie na Allegro za 37 zeta i znowu bedzie jasność.
Na stronie NC możesz doładować i sprawdzić ważność tylko dla kart nagra dla kart Conaxa musisz wysłać SMSa z numerem karty i wtedy dostaniesz zwrotnego z numerem konta do doładowania i datą ważności karty. Nr tel: +48725727272

Zuletzt bearbeitet:
Datę ważności karty umie sprawdzić w menu Ci modułu, to akurat nie problem, karta byla do grudnia aktywna

Cały problem polega na tym że kolega nie ma internetu, a kartę mu opłacała siostra co mieszka w Polsce, i pomimo opłacenia stała się ciemność, wiem że nc+ dźwigli opłaty, i przypuszczam że po prostu za mało wpłynęło na kąto i po prostu wyłączyli kartę

Muszę poszukać numeru kąta albo po prostu poszukam mu nowej karty w nagze

wyslij SMSA z numerem karty na podany wyżej numer tel. może być z niemieckiego numeru dostaniesz wtedy info do kiedy karta jest opłacona, numer konta do wpłat i zostanie ponowiony sygnał.

karta jest na 100% oplacona do grudnia, widze to w menü modulu

musze poszukac doladowania jak piszesz na alegro, to doladuje i po klopocie, myslalem ze sie da przez stronke nc+, ale tam niechce uzac tej starej karty conaxa

najlepiej jak by sie dalo paypalem zaplacic, musze poszukac

nie wiem czy Paypalem zaplacisz predzej blikiem jak masz polskie konto. W razie czego służe pomocą

no wlasnie blika nie posiadam, eventualnie tylko karte kredytowa, paypal byl by perfekt ale jak sie ma co sie lubi, to sie lubi co jest
musze poczekac na to co kolega powie i co chce

Usun prosze seriale z tych zdjec.

Narazie Adas

A dlaczego ?
Nie ma tam nic nielegalnego, karta jest z oryginalnym modułem ci, nie kradziona i legalnie opłacana i do tego legalnie używana

Wszystko sie zgadza, ale nie musza seriali znac, lub twych znajomych.

Narazie Adas

Adresu tam nigdzie nie podawałem, wiec nie widzę problemu

Hast du versuchte auf der Seite den Bindestrich mitanzugeben ? Hatte das glaube ich auch beim aufladen damals..

skoro numer karty jest widoczny to może jakaś dobra dusza mu doładuje

Status
Für weitere Antworten geschlossen.
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…