mateibasarab Hacker Registriert 28. Mai 2010 Beiträge 412 Reaktionspunkte 201 Punkte 103 Ort BaWü 24. Juni 2010 #1 Salutare, are aici cineva dintre voi un receptor VU+Duo?? Vreau numai sa stiu daca merge CCam pe el, si daca poti schimba linii cu el??(Sper ca stiti ce vreau sa spun!!!)):emoticon-0105-wink:
Salutare, are aici cineva dintre voi un receptor VU+Duo?? Vreau numai sa stiu daca merge CCam pe el, si daca poti schimba linii cu el??(Sper ca stiti ce vreau sa spun!!!)):emoticon-0105-wink:
E emil1 Boardveteran Registriert 22. März 2009 Beiträge 2.409 Reaktionspunkte 2.585 Punkte 373 24. Juni 2010 #2 AW: Vu+Duo Salutare Merge linistit eu nu am dar am citit ca se misca foarte bine
imparatul Ist gelegentlich hier Registriert 19. Oktober 2008 Beiträge 34 Reaktionspunkte 14 Punkte 28 Ort Ro-De 1. Juli 2010 #3 AW: Vu+Duo mateibasarab schrieb: Salutare, are aici cineva dintre voi un receptor VU+Duo?? Vreau numai sa stiu daca merge CCam pe el, si daca poti schimba linii cu el??(Sper ca stiti ce vreau sa spun!!!)):emoticon-0105-wink: Zum Vergrößern anklicken.... Eu am vu+duo poti face orice cu el softul emu cel mai bun e black hole si vti image
AW: Vu+Duo mateibasarab schrieb: Salutare, are aici cineva dintre voi un receptor VU+Duo?? Vreau numai sa stiu daca merge CCam pe el, si daca poti schimba linii cu el??(Sper ca stiti ce vreau sa spun!!!)):emoticon-0105-wink: Zum Vergrößern anklicken.... Eu am vu+duo poti face orice cu el softul emu cel mai bun e black hole si vti image
imparatul Ist gelegentlich hier Registriert 19. Oktober 2008 Beiträge 34 Reaktionspunkte 14 Punkte 28 Ort Ro-De 1. Juli 2010 #4 AW: Vu+Duo mateibasarab schrieb: Salutare, are aici cineva dintre voi un receptor VU+Duo?? Vreau numai sa stiu daca merge CCam pe el, si daca poti schimba linii cu el??(Sper ca stiti ce vreau sa spun!!!)):emoticon-0105-wink: Zum Vergrößern anklicken.... Eu am vu+duo poti face orice cu el softul emu cel mai bun e black hole si vti image
AW: Vu+Duo mateibasarab schrieb: Salutare, are aici cineva dintre voi un receptor VU+Duo?? Vreau numai sa stiu daca merge CCam pe el, si daca poti schimba linii cu el??(Sper ca stiti ce vreau sa spun!!!)):emoticon-0105-wink: Zum Vergrößern anklicken.... Eu am vu+duo poti face orice cu el softul emu cel mai bun e black hole si vti image
OP OP mateibasarab Hacker Registriert 28. Mai 2010 Beiträge 412 Reaktionspunkte 201 Punkte 103 Ort BaWü 27. Juli 2010 #5 @imparatul Salut, aici prin Forum se spune despre calitatea Imagini la VU+Duo ca nu este asa buna ca unui DMM8000S, insa este mai buna ca la DMM800!! Cum ti se pare tie calitatea imagini, pentru ca tu ai un VU+DUO?? Multumesc de raspuns!!
@imparatul Salut, aici prin Forum se spune despre calitatea Imagini la VU+Duo ca nu este asa buna ca unui DMM8000S, insa este mai buna ca la DMM800!! Cum ti se pare tie calitatea imagini, pentru ca tu ai un VU+DUO?? Multumesc de raspuns!!