Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Vreau 200 de milioane de euro!"

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 4. Februar 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.276
  Zustimmungen:
  16.902
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Vreau 200 de milioane de euro!"

  Televiziunile interesate sa transmita partide din Liga I se pot inscrie la licitatie pentru achizitionarea a cel putin unuia dintre cele 12 pachete.  Cedarea drepturilor TV pentru urmatorii trei ani a intrat pe ultima suta de metri. In cursul zilei de ieri a fost finalizat caietul de sarcini pe care posturile trebuie sa il achizitioneze daca doresc sa se inscrie in lupta. Spre deosebire de precedenta vanzare a acestor drepturi, meciurile au fost impartite acum in pachete, surse din LPF afirmand ca numarul acestora este in continuare in discutie, putand ajunge chiar la 12. Suma minima de pornire pentru fiecare dintre aceste pachete este de 4,2 milioane de euro plus TVA. La un calcul simplu, o televiziune care vrea sa cumpere toate pachetele trebuie sa liciteze minimum 62,4 milioane de euro. Presedintele Ligii vrea insa sa obtina o valoare fabuloasa, de peste trei ori mai mare decat suma de pornire: "Liga I este un campionat foarte frumos, meciurile sunt tari si interesante. Pe langa asta, avem si ingrediente pe care altii nu le au: scandalurile, certurile, cancanurile. Astea valoreaza 200 de milioane de euro! Asta e suma corecta dupa mine, banii astia as vrea sa ii obtin si nu glumesc. Cine are "cascavalul" sa sara cu el si sa ia toate pachetele, pentru ca sigur nu va regreta, romanii sunt morti dupa fotbal", a declarat Dumitru Dragomir.
  Numai sase-s norcoase
  Licitatia pentru drepturile Ligii I a starnit multa valva in televiziunile romanesti. Dintre acestea, sase se pare ca vor incerca sa puna mana cel putin pe unul dintre pachete: TVR 1, Antena 1, Kanal D, Digisport (RCS-RDS), Dolcesport si UPC. Lupta se anunta a fi mai apriga decat cea anterioara, concurenta dintre Digisport si Dolcesport anuntandu-se ca una din care vor iesi scantei.
  Garantie bancara uriasa
  In 2008, drepturile TV au fost cedate pentru 102 milioane de euro. Suma, care reprezenta un record, le-a creat insa ceva emotii sefilor de cluburi pentru ca a venit criza si multi dintre acestia au crezut ca RCS-RDS/ Antena 1, castigatorii, nu vor respecta contractul. Totul s-a mai linistit dupa ce au fost virati 8 milioane de euro drept garantie bancara. Acum, aceasta garantie se pare ca va fi mult mai mare pentru ca televiziunile care vor obtine drepturile sa nu poata rupe intelegerea odata semnata.

  Sursa: cancan.ro
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.