Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

VIKOM TV na prodaju

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Borko23, 22. Juli 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  VIKOM TV na prodaju

  [​IMG]
  Privatna televizijska stanica iz BiH pod imenom Vikom TV već duže vrijeme nalazi se u finansijskim poteškoćama, uostalom kao i većina drugih televizijskih stanica u regionu. Trenutni vlasnik i osnivač televizije Vinko Perić odlučio se za ovaj korak u nadi da će se naći kupac koji bi Vikom stavio ponovno na noge.

  "Kao što Vam je poznato ekonomska situacija u BiH je veoma loša. VIKOM je ekonomski potpuno samostalan i nema nikoga iza leđa sa novacima. Imamo spremnu za prodaju jednu novu TV sa 10 zemaljskih predajnika koji pokrivaju cijelu severozapadnu BiH i dosta Hrvatske." - izjavila je za Resiveri.Net Portal urednica Vikom RTV, Mara Hajduković.

  Vikom TV je komercijalna televizija sa sjedištem u Bosanskoj Gradišci (BiH), koja svoju programsku shemu bazira na uglavnom interaktivnom zabavnom programu u što spadaju kvizovi i blokovi folk muzike uz prateće SMS poruke gledatelja.

  [​IMG]

  Vikom RTV je emitirao nekodirano na satelitu Eutelsat W2 (16E) od juna 2007.godine do aprila 2008.godine. Trenutno se može pratiti putem interneta i IPTV usluge IPTV Plus Beograd. Radio stanica Vikom RTV može se pratiti i na satelitu Eutelsat Sesat (16E) na frekvenciji 12525 GHz, pol.H, SR 30000, FEC 3/4.

  Autor: Resiveri.Net Portal
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.