VIKOM TV na prodaju

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Borko23, 22. Juli 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  VIKOM TV na prodaju

  [​IMG]
  Privatna televizijska stanica iz BiH pod imenom Vikom TV već duže vrijeme nalazi se u finansijskim poteškoćama, uostalom kao i većina drugih televizijskih stanica u regionu. Trenutni vlasnik i osnivač televizije Vinko Perić odlučio se za ovaj korak u nadi da će se naći kupac koji bi Vikom stavio ponovno na noge.

  "Kao što Vam je poznato ekonomska situacija u BiH je veoma loša. VIKOM je ekonomski potpuno samostalan i nema nikoga iza leđa sa novacima. Imamo spremnu za prodaju jednu novu TV sa 10 zemaljskih predajnika koji pokrivaju cijelu severozapadnu BiH i dosta Hrvatske." - izjavila je za Resiveri.Net Portal urednica Vikom RTV, Mara Hajduković.

  Vikom TV je komercijalna televizija sa sjedištem u Bosanskoj Gradišci (BiH), koja svoju programsku shemu bazira na uglavnom interaktivnom zabavnom programu u što spadaju kvizovi i blokovi folk muzike uz prateće SMS poruke gledatelja.

  [​IMG]

  Vikom RTV je emitirao nekodirano na satelitu Eutelsat W2 (16E) od juna 2007.godine do aprila 2008.godine. Trenutno se može pratiti putem interneta i IPTV usluge IPTV Plus Beograd. Radio stanica Vikom RTV može se pratiti i na satelitu Eutelsat Sesat (16E) na frekvenciji 12525 GHz, pol.H, SR 30000, FEC 3/4.

  Autor: Resiveri.Net Portal
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.