M misko1234 Meister Registriert 6. September 2010 Beiträge 924 Reaktionspunkte 158 Punkte 1.325 13. Juni 2011 #466 AW: upozorenje za korisnike total tv-a i meni se to, iskreno- receno- cini Zuletzt bearbeitet: 13. Juni 2011
M mrki47 Ist gelegentlich hier Registriert 19. November 2009 Beiträge 71 Reaktionspunkte 7 Punkte 250 13. Juni 2011 #467 Ja sam probavao sa giga blue camomo neide neotvara a i nemozes videti boxkey karte pokazuje samo nule
Ja sam probavao sa giga blue camomo neide neotvara a i nemozes videti boxkey karte pokazuje samo nule
D DJTomcro Ist gelegentlich hier Registriert 2. März 2009 Beiträge 61 Reaktionspunkte 97 Punkte 275 13. Juni 2011 #468 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Mozda ova slika pomaze da se izcita kljucevi Resiver: Echolite 5668 Chip: STI5517 Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. Pozdrav DJTomcro
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Mozda ova slika pomaze da se izcita kljucevi Resiver: Echolite 5668 Chip: STI5517 Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. Pozdrav DJTomcro
M muha007 Newbie Registriert 22. Februar 2011 Beiträge 8 Reaktionspunkte 0 Punkte 226 13. Juni 2011 #469 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Postoje nds cam moduli ali samo odredjenim dilerima i kablovskim operaterima . Problem je kako odkljucati NUB cpu :JC_hmmm:
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Postoje nds cam moduli ali samo odredjenim dilerima i kablovskim operaterima . Problem je kako odkljucati NUB cpu :JC_hmmm:
Slavi Freak Registriert 4. März 2009 Beiträge 239 Reaktionspunkte 23 Punkte 305 Ort Wien 13. Juni 2011 #470 AW: upozorenje za korisnike total tv-a ja kod nas ima UPC za Pink NDS Moduli ali neznam otkud
M mrki47 Ist gelegentlich hier Registriert 19. November 2009 Beiträge 71 Reaktionspunkte 7 Punkte 250 14. Juni 2011 #471 Ja sam trazio modul za pinkove ali su mio rekli da oni nemaju to daju samo sa resiverom ,kazu oni nemaju modul za karte .
Ja sam trazio modul za pinkove ali su mio rekli da oni nemaju to daju samo sa resiverom ,kazu oni nemaju modul za karte .
C Crnagora94 Ist gelegentlich hier Registriert 29. April 2009 Beiträge 89 Reaktionspunkte 16 Punkte 260 14. Juni 2011 #472 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Pozz ljudi =) jesteli premijtili na Fox od totala, okluca kanal cak se vidi dolje prevod od filma ali slike nema.. Neznam dali to sta pomaze, cheto sam samo da kazem
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Pozz ljudi =) jesteli premijtili na Fox od totala, okluca kanal cak se vidi dolje prevod od filma ali slike nema.. Neznam dali to sta pomaze, cheto sam samo da kazem
M muha007 Newbie Registriert 22. Februar 2011 Beiträge 8 Reaktionspunkte 0 Punkte 226 15. Juni 2011 #473 AW: upozorenje za korisnike total tv-a [YOUTUBE]VnQuo4Ig0SU[/YOUTUBE] interesantno je vise za albanske kanale , pogledajte preuzeto sa sf foruma
AW: upozorenje za korisnike total tv-a [YOUTUBE]VnQuo4Ig0SU[/YOUTUBE] interesantno je vise za albanske kanale , pogledajte preuzeto sa sf foruma
B balics123 Ist gelegentlich hier Registriert 31. Mai 2009 Beiträge 36 Reaktionspunkte 1 Punkte 240 15. Juni 2011 #474 AW: upozorenje za korisnike total tv-a jeli ovo sa karte ili neki striming???
Z zubi Ist gelegentlich hier Registriert 15. März 2009 Beiträge 93 Reaktionspunkte 1 Punkte 250 15. Juni 2011 #475 AW: upozorenje za korisnike total tv-a hallo muha 007! moze malo detalno za te albanske programe,moze li sta sa VU+DUO da se uradi? hvala!
AW: upozorenje za korisnike total tv-a hallo muha 007! moze malo detalno za te albanske programe,moze li sta sa VU+DUO da se uradi? hvala!
M maxgo Ist oft hier Registriert 16. Mai 2009 Beiträge 191 Reaktionspunkte 67 Punkte 270 15. Juni 2011 #476 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Cista zajebancija...ne palite se ljudi. Zar ne vidite da se manipulise sa video snimkom.
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Cista zajebancija...ne palite se ljudi. Zar ne vidite da se manipulise sa video snimkom.
G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 15. Juni 2011 #477 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Albanski HD 4 Kanal ide i tako nekad preko Normalne Digitalb Karte..zato da ovo nije nista posebno..
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Albanski HD 4 Kanal ide i tako nekad preko Normalne Digitalb Karte..zato da ovo nije nista posebno..
D Djoka Newbie Registriert 8. Mai 2009 Beiträge 17 Reaktionspunkte 0 Punkte 231 15. Juni 2011 #478 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Dobro vece svima,ma koliko Vas ima! Nikada do sada nisam gledao nase programe preko Total TV-a. Ako moze neko od vas da mi malo objasni neke stvari. Ne zelim vise da eksperimentisem, vec zelim da kupim sasvim legalno Total TV, dakle karticu i receiver. Sta Vi, gospodo eksperti predlazete? Meni je vazno da mogu da gledam srpske programe i sport, dakle sve sto jedan muskarac voli. Unapred zahvalan svima onima koji ce naci vremena za odgovor, Djoka
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Dobro vece svima,ma koliko Vas ima! Nikada do sada nisam gledao nase programe preko Total TV-a. Ako moze neko od vas da mi malo objasni neke stvari. Ne zelim vise da eksperimentisem, vec zelim da kupim sasvim legalno Total TV, dakle karticu i receiver. Sta Vi, gospodo eksperti predlazete? Meni je vazno da mogu da gledam srpske programe i sport, dakle sve sto jedan muskarac voli. Unapred zahvalan svima onima koji ce naci vremena za odgovor, Djoka
M maricka Spezialist Registriert 6. Oktober 2009 Beiträge 502 Reaktionspunkte 93 Punkte 810 15. Juni 2011 #479 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Djoka schrieb: Dobro vece svima,ma koliko Vas ima! Nikada do sada nisam gledao nase programe preko Total TV-a. Ako moze neko od vas da mi malo objasni neke stvari. Ne zelim vise da eksperimentisem, vec zelim da kupim sasvim legalno Total TV, dakle karticu i receiver. Sta Vi, gospodo eksperti predlazete? Meni je vazno da mogu da gledam srpske programe i sport, dakle sve sto jedan muskarac voli. Unapred zahvalan svima onima koji ce naci vremena za odgovor, Djoka Zum Vergrößern anklicken.... ovde imas sve sto trebas: Link veralten (gelöscht)
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Djoka schrieb: Dobro vece svima,ma koliko Vas ima! Nikada do sada nisam gledao nase programe preko Total TV-a. Ako moze neko od vas da mi malo objasni neke stvari. Ne zelim vise da eksperimentisem, vec zelim da kupim sasvim legalno Total TV, dakle karticu i receiver. Sta Vi, gospodo eksperti predlazete? Meni je vazno da mogu da gledam srpske programe i sport, dakle sve sto jedan muskarac voli. Unapred zahvalan svima onima koji ce naci vremena za odgovor, Djoka Zum Vergrößern anklicken.... ovde imas sve sto trebas: Link veralten (gelöscht)
L lucky9 Newbie Registriert 26. April 2009 Beiträge 4 Reaktionspunkte 0 Punkte 226 18. Juni 2011 #480 AW: upozorenje za korisnike total tv-a Ja imam Albanske i D-A i TR.. ali kod mene radi sve normalno. Pozdrav
AW: upozorenje za korisnike total tv-a Ja imam Albanske i D-A i TR.. ali kod mene radi sve normalno. Pozdrav