Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

ja cu njih sutra da zovem,i neka mi vrate Staru soft natrag jer se
ovako nemoze da gleda sa ovolikim ecm ...:emoticon-0105-wink:

ja ne znam onda do cega je to kod vas!kod mene nema takvih desavanja!!

Hahaha paradox , ti si jedan od njih cim ih branis..... pa od kad radi sve bez trzanja.. imam antenu super podesenu od 1,5 metara pa trza, onda ti imas neki bolji soft ili specijalnu karticu

nista...ne vredi raspravljati,al ja stvarno to prvi put cujem,a imam total vec 6 godina!

nista...ne vredi raspravljati,al ja stvarno to prvi put cujem,a imam total vec 6 godina!
Stvarno nije moglo da se gleda fta programi bez i jedne greske sve ostalo zaboli te glava nikad nije bilo ovako:emoticon-0179-headb

sad si me stvarno iznervirao sunce ti kalaisano...pa kod mene po ceo dan radi total na razlicitim kanalima, a imam antenu od 85 precnika, i to sa nastavkom ispod prozora!jel sam ja lud ili sta je u pitanju,ili je to samo kod vas dvojice...ajd nek se javi jos neko ako ima ovakvih problema!

Ja imam problema sa pinkom BH antena je 1m, ostali programi idu bez problema.

Kod mene isto nakon drugog update pojedini programi trzaju ponekad a to sigurno nije do antene

Pri prebacivanju kanala duze traje dok otvori , sjeckanje se primjeti .

onda mozda malo podignete overlock mozda ce brze da otvara!

znaci tu je greska bila treba je na 12 mhz a moja radila na 6 mhz hvala na info drug pozz

Odosmo iz teme:fie:
Jos kad bi neko mogao da kaze za nas koji neznamo kako i gde se sve to podize i sreca je konpletna

Odosmo iz teme:fie:
Jos kad bi neko mogao da kaze za nas koji neznamo kako i gde se sve to podize i sreca je konpletna

To cemo resiti...
Samo ti ne postavi slike da vidimo da radi kod tvojih drugara.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…