Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

ma razume on Njemacki...

:JC_hmmm: dali rumuni imaju neke slicnosti sa nama ?:emoticon-0112-wonde

pa...imaju!naseljeni su na balkanskom poluostrvu....pretezno su katolicke veroispovesti!poseduju mentalitet slican nasem sa prostora ex-yu!moze se zakljuciti da smo dosta slicni jedni drugima!narocito sto je u nasim narodima ustaljeno verovanje u "vise sile" ili"onostranog"!znamo svi da je legenda o grofu drakuli potekla iz rumunije,tako da je i to jedan vid slicnosti i povezivanja sa tim plemenom!

bez komentara
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Mislim da je ovo skrenulo sa pravoga Puta.Ne diskutujemo o onome o cemu smo poceli!

ko zna neke Turke kod kojih radi dsmart neka ih pitaju kako im radi..jer na tom systemu radi i nas Ttv...
Pitao ja kod njih,,, sa google preveo,,,,, nadam se da sam dobro napisao da se ne naljute.
Ce mo vidjet odgovor !
Pozz

sve je tacno samo sto su pretezno pravoslavci "86,7 odsto", a ne katolici

pa na to sam mislio!

Korisnici CS-a (Card sharinga) već nekoliko dana nemogu pratiti neke od programa iz Total TV paketa: HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax2, BHT1, RTL2, Doma TV, MINI Tv itd... Na žalost korisnika i vlasnika CS-a a na radost ekipe iz NDS-a koja je odradila za Total TV ovaj veliki korak u borbi protiv nelegalnog djeljenja kartica vrlo izvjesno je da će kompletan TOTAL od 3-5.5.2011. biti zaključan u CS-u. Što znači samo i isključivo preko original receivera gledljiv.
Kartice su se nadogradile uglavnom do najdalje 15.5. a kako bi i dalje radile trebaju se nadograditi. A ta nadogradnja i jest glavni problem jer se u novom sustavu vežu kartica i receiver i jedno bez drugoga je neiskoristivo.
Dakle, da skratimo, ako imate CS odvikavajte se od programa iz TOTAL-a i PINK-a, jer su u istom sustavu zaključavanja. No preostalo je još mnogo drugih progama i paketa koji su još dostupni : HRT, DIGI, DIGITALB, SKY DE, SKY IT, SKY UK, DIGITAL+, i još mnooogi drugi da ne nabrajamo.

Daj Ljudi radite nesta da se ovi ovako neuzdizu.

nas hobi se ni u kom slucaju ne svodi samo na to"stisnuti dugme,i eto ga"!bavimo se topografijom,demografijom,i slicno,sve da bi dosli i obuhvatili klarkov pojas,sto podrazumeva i poznavanje geografskih pojasa kao i geometrije i trigonometrije,i orijentaciju u prostoru,sve to u interesu da se dodje do polazne tacke zeljenog cilja!nasa vrsta evoluira milenijumima vec,tako da se ne bojim da ce pitanje koje se proteze u temi biti nereseno!covek od svog postojanja tezi iztrazivanju,i otkrivanju...tako da ce nas evolucija dovesti i do totala!sve drugo bi bilo naucna fantastika...jer,ljudi se spremaju da odu na mars...a da ne mozemo da gledamo total!!!!neprihvatljivo... :emoticon-0167-beer:

sad cu ja vama da otvorim jednu Temu za vase grafije nego ko ima fix za ttv..to nas Interesuje..paradox haj na MSN..

izaslo rjesenje za total tv. meni jedan tip trazi 3000eura
poslacu mu resiver pa ako bude sve kako treba moram mu platiti....

haj bas da vidim i to cudo....

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…