:emoticon-0138-think ja je ne vrce vise nazad u orginal pa makar istrulela u drimi neznam zasto ali sam ubedjen da ima ljudi koji ce to da sje..edu njihov kljucic a mozda i ima vec takvih samo jos nismo naleteli na njih i posle da radi ki schwitzerski satic :emoticon-0105-wink: onda jedno hladno:emoticon-0167-beer: i coolijada kkiale: kada se samo vratim nazad od gold wafe kartice pa fun 1-2-3... pa onda ona bela, neznam ni kako se vabi vise pa ovo ono, sve to ljudi napravili kako kaze murati "doci ce taj dan" i verujem u to a jos jednu lepu recenicu sam negde procitao a zvuci ovako otprilike " kada prodje ova demokratija bice sve bolje ":take_example::JC_hmmm: pozdrav svima ako nesto cujem javljam se a inace trenutno samo citam
Ovao isto od 2012 oce i Digitalb da radi. Sad hoceju svi samo njihovi resiveri da prodaju .... mozda i misliju da ce mo mi nasi Dreambox da bacimo u djubre zbog total ili Digitalb i to dalje....to je Sranje...
Polako drustvo nemojmo bez veze raspravljat imamo veci problem moje misljenje ko hoce da pise nemacki nek pise ko nece isto je ok al posto je ovo za EX-JU raju onda lijepo bi bilo da na srpsko-hrvatsko-bosanski pisemo al sve za volju
pozz
Naravno i ja mislim da je Murati u pravu i da jezik nije bitan jer svi mi smo porjeklom iz Juge i ako neko nezna onda ga netreba grditi nego podrzati.....:dance3:
Naravno i ja mislim da je Murati u pravu i da jezik nije bitan jer svi mi smo porjeklom iz Juge i ako neko nezna onda ga netreba grditi nego podrzati.....:dance3: