Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

UPC şi Dolce vor meciuri din Liga I

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 1. Februar 2011.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.272
  Zustimmungen:
  16.902
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Pentru licitaţia pe care LPF o va organiza în curând se anunţă o luptă dură. Pe piaţa media se fac asocieri.
  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos RegistrierenSursa: AP
  Fotbalul românesc a trăit în ultimii trei ani, dintre care doi de profundă criză financiară, din drepturile de televizare. Licitaţia organizată în 2008, câştigată de tandemul-surpriză RCS&RDS-Antena 1, a fost "mană cerească" pentru echipele din Liga I, care şi-au construit bugetele cu banii proveniţi de la televiziuni.

  LPF a încasat pentru trei ani de contract o sumă astronomică, nejustificat de mare pentru calitatea slabă a meciurilor: 32 de milioane de euro pe sezon! Şi în acest an, licitaţia pentru drepturile TV ale Ligii I, care va avea loc luna viitoare, va avea parte de un participant-surpriză. Este vorba despre duetul format din UPC şi Dolce.
  UPC, care alături de RCS&RDS domină piaţa operatorilor de cablu din România, a avut de pierdut în ultimii trei ani, fiindcă nu a avut în grilă decât un singur post care a transmis meciuri din Liga I, canalul generalist Antena 1.

  Mitică Dragomir vrea 36 de milioane de euro pe sezon


  Unde a existat posibilitatea, abonaţii fie au fugit la RCS&RDS, rivalii UPC-ului, fie şi-au montat antene parabolice Digi TV. În acest moment, RCS&RDS are aproximativ 2,7 milioane de clienţi, iar UPC - 2 milioane de abonaţi.

  Platforma de televiziune Dolce, care aparţine grecilor de la Romtelecom, şi-a deschis astă- toamnă canalul său de sport, Dolce Sport. Invizibil pentru cei mai mulţi dintre români, postul a cumpărat drepturile de transmisie pentru mai multe competiţii, cum ar fi Liga Campionilor la fotbal sau NBA. Pentru a arăta că este o forţă de luat în seamă pe piaţa televiziunilor de profil, Dolce Sport a transmis în 2011 Campionatul Mondial masculin de handbal.

  Dolce vrea să dea acum două lovituri dintr-un foc: să intre în grila unui mare operator de cablu, UPC, şi să transmită meciurile din Liga I, "pâinea" microbistului român. "Voi scoate peste 120 de milioane de euro din drepturile TV, chiar dacă e criză", a anunţat, zilele trecute, Mitică Dragomir.

  "Tartorul" de la ligă vrea ca preţul de pornire al licitaţiei să fie de 36 de milioane de euro, cu TVA inclus, pentru un singur sezon! LPF lucrează acum la caietul de sarcini, care va costa 40.000 de euro.


  Quelle: Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1
  mateibasarab und emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.