Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Umbau des EX-YU Forums

Nobody is reading this thread right now.

wie findet ihr das Ex-yu Forum

• Super je

Stimmen: 34 72,3%
  • nije lose

Stimmen: 7 14,9%
  • moglo bi i bolje

Stimmen: 6 12,8%

• Umfrageteilnehmer
    47
AW: Umbau des EX-YU Forums

to moderatori mogu vrlo lako odraditi , sve ponude za razmjenu staviti u jednu temu i nalijepiti je na vrh (sticky) i onda ce uvijek biti na pocetku jer vidim nema puno tema pod sticky u CS dijelu EX YU
btw: ima kod mene na forumu dosta tutorijala za DM ako ste ZA onaj jedan sto sam postavio za inadyn odvojite ga i onda mogu na njega reply i ostale , misljenja sam da bi mnogima moglo pomoci
pozzzz

pozdrav Murati !!!

Zato si TI CHEF da imas malo posla !!!

i da brines o nama kao mama od deci

:358:

pozdrav

hallo hat denn einer von euch den link zum forum

gruss lui

eno gotovo :emoticon-0142-happy:emoticon-0141-whew: nadam se dasam prebacio sve,ako jos nesta fali dase prebaci samo dopisite u Toj Temi koja se treba da prebaci...

eno gotovo :emoticon-0142-happy:emoticon-0141-whew: nadam se dasam prebacio sve,ako jos nesta fali dase prebaci samo dopisite u Toj Temi koja se treba da prebaci...

wauuuuuu uplasio sam se danas kad sam usao...pomislio sam da sam u pogresnom forumu :wacko1:
a to je nas Tata-Mata malo preuredio...super stvar i puno preglednije...veoma dobro odradjeno murati :emoticon-0137-clapp

a sta mislis da napravis chat!!!to bi bila prava stvararty:

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…