to moderatori mogu vrlo lako odraditi , sve ponude za razmjenu staviti u jednu temu i nalijepiti je na vrh (sticky) i onda ce uvijek biti na pocetku jer vidim nema puno tema pod sticky u CS dijelu EX YU
btw: ima kod mene na forumu dosta tutorijala za DM ako ste ZA onaj jedan sto sam postavio za inadyn odvojite ga i onda mogu na njega reply i ostale , misljenja sam da bi mnogima moglo pomoci
pozzzz
Hvala vam na Predlozima,eno napravio sam nesto...:dfingers:
sad samo treba milijon Postova dase prebace tamo...na odgovarajuco Mjesto,nadam se dace moj Kolega Beast moci prebaciti jedan dio...
eno gotovo :emoticon-0142-happy:emoticon-0141-whew: nadam se dasam prebacio sve,ako jos nesta fali dase prebaci samo dopisite u Toj Temi koja se treba da prebaci...
sad samo treba milijon Postova dase prebace tamo...na odgovarajuco Mjesto,nadam se dace moj Kolega Beast moci prebaciti jedan dio...
eno gotovo :emoticon-0142-happy:emoticon-0141-whew: nadam se dasam prebacio sve,ako jos nesta fali dase prebaci samo dopisite u Toj Temi koja se treba da prebaci...
wauuuuuu uplasio sam se danas kad sam usao...pomislio sam da sam u pogresnom forumu :wacko1:
a to je nas Tata-Mata malo preuredio...super stvar i puno preglednije...veoma dobro odradjeno murati :emoticon-0137-clapp