Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

UEFA a anunţat posturile TV care vor transmite Champions League în România

Dieses Thema im Forum "SPORT" wurde erstellt von josef.13, 17. April 2012.

 1. josef.13
  Offline

  josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  1. Juli 2009
  Beiträge:
  17.268
  Zustimmungen:
  16.896
  Punkte für Erfolge:
  113
  Ort:
  Sachsen
  Unde poţi vedea Liga Campionilor sezonul viitor! UEFA a anunţat posturile TV care vor transmite Champions League în România
  [​IMG]

  UEFA a anunţat astăzi cine a obţinut drepturile TV pentru următoarele trei sezoane (2012-2015) în România pentru transmisia meciurilor din Liga Campionilor. Dolce Sport şi Digi Sport sunt posturile care vor transmite meciurile de marţi şi miercuri, cu excepţia primei opţiuni din ziua de marţi, care va fi transmisă de un post free-to-air )TVR). În cazul în care există o echipă din România calificată, regula nu se aplica şi în ziua de miercuri, când toate opţiunile sunt la Romtelecom şi la RCS&RDS.

  Cele două reţele au obţinut drepturile şi pentru internet şi platformele mobile.

  Câştigarea acestor drepturi de către cele două companii se va concretiza în difuzarea competiţiei atât pe Dolce Sport, cât şi pe Digi Sport, ceea ce va permite unui număr mai mare de clienţi pasionaţi de sport să poată urmări meciurile celei mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa.

  Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor fie în direct, fie în reluare, precum şi rezumatele din serile de marţi si miercuri, ca şi magazinul săptămânal UEFA Champions League.

  " Meciurile sunt produse HD. În serile în care există mai multe meciuri la aceeaşi oră, bineînţeles că acestea vor fi programate atât pe canalul HD, cât şi pe cele SD" , au spus oficialii Dolce Sport, care nu au dorit să facă publică suma pentru care au achiziţionat aceste drepturi.

  Sursa: prosport.ro
   
  #1
  adyloco und emil1 gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.