Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

TV Sljeme (Z1) na novoj frekvenciji na satelitu Atlantic Bird 3

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Borko23, 24. März 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  TV Sljeme (Z1) na novoj frekvenciji na satelitu Atlantic Bird 3  [​IMG]
  Odmah nakon što su svi kanali iz paketa OiV Zagreb napustili frekvenciju 11.478 GHz na satelitu Atlantic Bird 3 (5W), lokalna televizija Z1 iz Zagreba počela je s emitiranjem na novoj frekvenciji na istom satelitu. Kanal će i dalje emitirati u paketu OiV koji je od sada "osiromašen" za druga dva kanala koji su nedavno napustili ovaj paket, Kapital Network i Croatian Music Channel. Oni će od sada svoj program emitirati u DVB-T mreži u Hrvatskoj.

  TV Sljeme s eksperimentalnim emitiranjem započela je 30. srpnja 2004. godine s koncesijom za grad Zagreb. Prvi glavni urednik bio je Branko Kuzele koji je i danas urednik. Današnji glavni urednik je Franjo Gregurić.

  Početkom 2006. godine Z1 televizija promijenila je vlasničku strukturu i uvela novu programsku shemu u kojoj se posebna pozornost obraća informativnom i zabavnom programu.

  Z1 je prva među hrvatskim televizijama uvela i mogućnost javljanja uživo koristeći 3G mobilnu tehnologiju. Reporteri se tako javljaju s terena putem mobilnih telefona sa video opcijom.

  Na zagrebačkoj televiziji između ostalih emisija nalaze se ili su se nalazile i Noćna mora Željka Malnara, prijenosi NFL-a, Večernji pressing Nevena Cvijanovića, Vježbanje demokracije Branka Vukšića, Index, Sport Nedjeljom u 13:30, Ćiroskop Miroslava Blaževića, Opasne veze Tihomira Dujmovića, Rubala show dr. Drage Rubale itd.

  TV Sljeme emitira svoj program i u platformi Digi TV na satelitu Intelsat 10-02 (0.8°W).  Novi tehnički parametri na 5W:

  Satelit: Atlantic Bird 3 na 5° zapadno
  Frekvencija: 11.472 GHz
  Polarizacija: H
  Symbol Rate: 02444
  FEC: 5/6
  Kodiranje: nema

  Autor: Resiveri.Net Portal
   
  #1
  Beastmaster gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.