Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Tribina po ubijenom navijaču

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 26. März 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Tribina po ubijenom navijaču[/h]

  Stadion Sarajeva usoro će dobiti tribinu po ubijenom navijaču tog kluba Vedranu Puljiću. Severna tribina stadiona, na narednom meču Premijer lige BiH zvanično će nositi ime navijača koji je upucan prilikom nereda u Širokom Brijegu.„Ovim potezom želimo da odamo počast momku koji je život dao za FK Sarajevo, a čiji se ubica nakon tri i po godine i dalje nalazi na slobodi, što je nedopustivo", rekao je generalni direktor Sarajeva Dino Selimović.
  Klub će na svi promotivnim materijalima tribinu na kojoj su smešteni najvatreniji navijači Sarajeva, popularne „Horde zla" nazvati „Tribina sever-Vedran Puljić", i insistiraće da svi mediji koriste ovaj naziv.
  Vedran Puljić je poginuo pre tri i po godine u kada je došlo do tuče navijača Sarajeva, policije i meštana u Širokom Brijegu. Puljić je upucan u glavu hicem iz pištolja, a ubistvo je priznao Oliver Knezović koji je nesmetano pobegao iz policijske stanice i nakon toga je pobegao u Hrvatsku.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.