Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Sziasztok Magyarok

Sziasztok, digi előfizetésem van már kurva régen. Ezek a lebutított beltéri egységek már az agyamra mennek mivel a harmadik kaon beltérit cseréltem már. Ausztriából elég szar ide oda rohangálni ha behal a gép.
Nincs valami gép ami ezt a kicseszett nagravision kódolást olvasni tudja? Akkor itt helyben tudnám cserélni ha szükséges.
Minden ötletért hálás vagyok. Köszi szépen!
 
Csak azt tudom javasolni, hogy először szerezz be egy UPC-Direct (csak kártyás, beltéri nélküli) előfizetést, és miután azt bármelyik beltérivel* (vagy akár TV hátába bedugott CAM-kártyaolvasóval is) alaposan teszteled, és ha a dolog teljes megelégedettségedre szolgál, mondd föl a Digi-TV előfizetésedet. Ez természetesen csak akkor ajánlható, ha előtte összehasonlítottad a két szolgáltatás csatornakínálatát, és a Digi-TV kínálatában nincs olyan csatorna, ami a UPC-Direct szolgáltatásából hiányzik, és számodra nélkülözhetetlen!!!
A Digi-TV (Nagra) és a T-Home (Conax) szolgálatásainál a kártya össze van párosítva a beltérivel, és ahhoz, hogy az említett Digi-TV-kártya egy független beltériben is működni tudjon, ki kellene olvasni a hivatalos beltériből két adatot (RSA és BoxKey). Sajnos nem ismeretes senki, aki ezt megcsinálná, mert büntetik! Ha valaki meg tudná csinálni, az is mélyen hallgat róla.
Vigyázz, ha a UPC-Directnél PVR (rögzítési) funkcióval ellátott beltérivel együtt kötsz szerződést, akkor legjobb tudomásom szerint egy Nagra kártyát kapsz, ami szintén össze van párosítva a PVR-es beltérivel. Ez esetben ismét csak meg van kötve a kezed.

* természetesen a beltérinek vagy az abba behelyezett CAM-kártyaolvasónak kompatibilisnek kell lenni a UPC-Direct kártya Cryptoworks/Irdeto kódolási rendszerével, de a kártyát egy Oscam-mal ellátott linux-os (pl. Dreambox) beltériben is simán lehet használni.
 
Zuletzt bearbeitet:
Helló,én is a náciknál vagyok Graz környékén. Habár teljesen mindegy hol vagyunk...Európa így is úgy is szar. Elbaszott az egész Unió.
 
Zuletzt bearbeitet:

Cserrobi


Egyszerü,kisfiam...mert 60+ vagyok...és osztrák állampolgár. De ha kötözködni akarsz....tedd nyugodtan. A mai napig 13-14 órát dolgozom a megélhetés miatt.
Az életben nem dolgoztál összesen 14 órát. Ülsz és pötyögsz a gépen,ennyi. Csók a család!
 
Vendéglátós? Akkor minek kötözködsz? Az életünk így is úgy is elbaszott. Ez a mi Európánk. Dolgozz és pusztulj!
A cél,hogy a nyugdíj elérésekor szép nyugodtan pakolj össze,ásd meg a sírod és R.I.P. Béke porainkra!
Minden kormány ezt kívánja tölünk. Dolgozz-Adózz-Távozz. Ha te ezt másképp látod ... hát nem látod a fátol az erdöt.
Voltál már adóhivatalban,nyugdíjintézetben? Tudod miröl szól az egész? Kaptál már fegyveres fenyegetést? Halomra akartak löni engen és a családomat nem éppen fehérbörü emberek.
Bíróság? Családod védelme? Mit tudsz erre felhozni? Hát ezért lettem olyan amilyen. Gondolkozz mielött bármit is mondasz. Fingotok sincs az életröl. SZIA!
 
Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben