Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Sport Extra, National Geographic People și FilmBox Premium, în curând la Telekom România

josef.13

Best Member
Boardveteran
Registriert
1. Juli 2009
Beiträge
28.432
Lösungen
1
Reaktionspunkte
48.020
Punkte
1.083
Ort
Sachsen
Telekom Romania a anunțat clienții printr-o scrisoare că va introduce în grilă*, din 18 februarie 2020, în categoria Documentare, televiziunea National Geographic People, iar din 1 martie 2020, în categoria Filme, televiziunea FilmBox Premium, precum și Sport Extra, în categoria Sport.

"Telekom prezintă noutățile din grila tv 2020. Introducem canale noi cu conținut renumit international, precum și competitii sportive exclusive. Noua grilă aduce noutăți din cele mai apreciate genuri:filme, sport, documentare.

În categoria Filme, de la 1 martie 2020, introducem FilmBox Premium si astfel poți viziona filme celebre de la Hollywood, cu cele mai populare vedete, la scurt timp după premiera cinematografică.

La începutul anului am introdus tot în categoria Filme Timeless Drama Channel, care oferă o variete de filme și seriale apreciate la nivel mondial, premiate și nominalizate Emmy.

În categoria Sport, introducem de la 1 martie 2020 Sport Extra**, care îți oferă competiția de motociclism MOTO GP, primul campionat mondial de curse de motociclete, cu o serie de nouăsprezece curse care vizitează peste cincisprezece țări și mai multe continente, cu acoperire televizată globală. To aici poți urmări transmisiuni live de înaltă calitate tehnică de la One Championship Glory, WGP Kickboxing, World Lethwei Championship, Drone Champions League și de la competiții din baschet, darts sau rugby.

În categoria Documentare, completăm gama National Geographic cu canalul National Geographic People, pe care îl poți vedea doar la Telekom începând cu 18 februarie 2020. După ce la începutul anului am introdus în grila de televiziune digitală canalele National Geographic, care oferă documentare de calitate despre știință, natură, cultură și istorie, premiate cu distincții Internationale Emmy, Oscar sau Bafta, canalul National Geographic People este o extensie naturală a National Geographic, fiind un canal de lifestyle care oferă programe informative incitante despre oameni și locuri fascinante, mâncare bună, povești de călătorie și momente uimitoare de viață, toate acestea fiind prezentate într-un mod autentic și captivant", mai explica Telekom în scrisoarea trimisă către abonați.

*Scrisoarea trimisă de Telekom către abonați nu specifică dacă modificările din grilă sunt pentru IPTV, cablu tv și /sau satelit DTH.

** Deocamdată nu există o licență audiovizuală în Romania pentru o televiziune denumită Sport Extra. Denumirea este utilizată pentru o platforma VOD online (live.sportextra.ro), deținută de S.C. DIGITALBROADCAST S.R.L, aceeași societate comercială care deține și televiziunea muzicala Mooz Tv.

one+championship.jpg

Sursa: hdsatelit
 
Zurück
Oben