Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

sky orginal karti hangi emu ile izlenir

ARDA_24

Ist gelegentlich hier
Registriert
1. Februar 2011
Beiträge
63
Reaktionspunkte
7
Punkte
28
Ort
sbg
slm bende sky premiere karti var hangi emulator ile izlenir dreambox ta gemini yüklü bide kart paylasimi aliyorum ccamd ile sky izlemek icin karti nasil okutacam okutuktan sonra bende ccamd ile devam sharing yapmak istiyorum neler gerekli tskler
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

Merhaba Arda,burda bora1907 Mod arkadasimiz cogu seyleri cok güzel aciklayarak anlatmis.Ama malesef türk bölümünde cogu kimseyi ilgilendirmiyor.Yazilanlarin cogu okunmuyor bile bu türk bölümünde.Birisine yardimci oldugumuz zamanda ne bir daha cevap geliyor nede birsey duyuyoruz problemi cözdümü diye.Bu Board gördügüm en iyi boardlardan birisi.Ama malesef yazdigim gibi türk kisminda sadece ve sadece herseyi hazir olsun isteniyor.Sakin bana darilma veya kizma.Ama sorunun cevabini yazmaya gerek duymuyorum.Nedenini soracak olursan simdi aninda en az burda 10 kere bu tür sorulara cevap verildigi icin.

Hangi Dreambox Receiveri kullaniyorsun?
Hangi CCcam versiyonunu kullaniyorsun?
Hangi Sky Kartin var?
Kabelmi satmi?
Sharing yapmak istedigin kisilerin hepsi satmi yoksa Kabelmi?
Sharing yapmak istiyorsan bora 1907 arkadasin CS üzerine yazdiklarini öncelikle okudunmu?

Dedigim gibi sakin yanlis anlama ama sen soru sordun bende cevap veremeden yani yardim edemeden sana soru sormak zorunda kaldim.Bazi seyleri yapmadan ilk önce neyin nasil oldugunu birazda olsun okuyup anlamamiz gerekiyorku sanada yardimci olalim.

P.S. Herzaman burda yardimci oluruz ama biraz daha ice detayla bilgi verelim arkadaslar!!!

herkeze selamlar


xxNeoxx
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

tm kardes ben bi bu premiere kartini calistirim sonra senin dediklerini aynen okurum ve uygularim bora arkadasin yazdiklarin da sky karti nasil calisacagini yazmiyorki okudum hepsini arkadas sharing hakkinda bilgi vermis ben önce karti calistirmak istiyorum sonra sharing yapmak bana kalmis bisey cihazim dreambox 600 pvr gemini 4.7 yüklü ccamd 2.1.2 yüklü su an sat kullaniyorum saygilar
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

Cccam 2.2.1 yükle.Kartin aciksa bu emuyla calismazi lazim.Eger kartin dreambox 600 da görüntü yoksa Scam yükle.Burda databasede var.Eger kartin Cccamda aciliyorsa CS ile devam ederiz.
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

2 sini de denedim acilmiyor ekran siyah
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

tm bi denicem yarin ccamd ile cözülmüyormu bu olay ille scam mi olacak
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

Du musst dich Anmelden oder Registrieren um den Inhalt der Angebote zu sehen!
ille scam olacak diye birsey yok arkadasim ama scam ile daha kolay aktiflersin kartini. yukarida arkadasin dedigi gibi sport info ya gel ve servisi arayip karti aktiflemek istedigini söyle servisten gerekli islemleri yaparlar.
ben gecen hafta arkadasimin kartini aktiflestirdim dreambox 800 clone ile üzerinde cccam 2.2.1 vardi hic problem olmadan aktiflendi servisi arama bekleme süresi falan hepsi icinde yaklasik 30 dakika icerisinde acildi. kart tipi siyah v13 kartlardandi.
kolay gelsin iyi günler.
 
AW: sky orginal karti hangi emu ile izlenir

ben cccam ile dm 500 hd`de aktiflestirdim....arkadasimizin dedigi gibi 30 dakikada acildi meret....
 

Ähnliche Themen

Zurück
Oben