Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Samsung Jet

Dieses Thema im Forum "Tel. Celular" wurde erstellt von Bessat, 21. Juni 2009.

 1. Bessat
  Offline

  Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  21. November 2008
  Beiträge:
  1.529
  Zustimmungen:
  745
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Moderator
  Ort:
  MediaWelt
  Samsung Jet – më i zgjuar se “smartphone”
  Samsung Electronics ka paraqitur novacionet më të fundit në fushën e telefonave mobil - Samsung Jet kombinon tiparet e përparuara të një “smartphone” dhe jep lehtësinë e përdorimit konvencional të telefonit mobil.

  Ky telefon mbështet veçoritë e fundit të një “smartphone”, duke përfshirë njëkohësisht edhe më shumë menaxhimin e aplikacioneve dhe Microsoft Exchange ActiveSync, duke e çuar kështu përdorimin intuitiv të navigacionit përmes menysë dhe opsioneve të vendosura në formë elegante dhe kompakte, në një pajisje të vetme.

  Pajisja ka ekran 16M WVGA AMOLED me madhësinë prej 3,1 inç, i cili jep një rezolutë katër herë më të madh se ekrani WQVGA. Telefoni ka një procesor prej 800 mega-herc, gjë që e bën këtë pajisjen më të shpejtë për prekje të plotë në kontaktet e telefonave mobil në treg.

  Telefoni është i pajisur me “user interface” TouchWiz 2.0, i cili ofron përvojë të patejkalueshme edhe përmes ikonës për opsionet e reja, të tilla si sistemet e posaçme për zbulimin e lëvizjes së telefonit, kyçjes së zgjuar, ekran me widgets të posaçme etj
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.