pozdrav murati.probao sam ali mi samo izbaci rapidshare i kada kliknem na njega trazimi brovwse,mislim da nesto neradim dobro.hvala ti na trudu.da natoj stranici stoji rapidshare i dolje error.Zdravo Zeljko..
evo imas ovde direktan Link
Link veralten (gelöscht) pretisni na njega i doces do stranice gdje ces malo pricekati dok tise ne pojavi Download,tad ides na Download i skines sebi taj Program....
Pozdrav.Ja se zahvaljujem na ovome,samo mi nije jasno kada sam skinuo taj program na njemu stoje stari kljucevi.pa mi zato nije jasno kako on uopce nade kljuc.puno hvala i Pozdrav ekipi.zeljko211evo novi link
Link veralten (gelöscht)
pozdrav i tebi samo bih te molio da mi kazes kako da ga povezem sa netom. spremio i raspakovao sam ga u moje dokumente.samo mi molimte malo objasni kako ga povezati sa netom jer jasam pocetnik.puno hvala.moras biti povezan sa netom kad ukljucis program i kad bude promijena kljuca nema ga odmah nego zavisi kad ga stave na tu stranicu jer taj program skida sa sat stranice kljuceve
poz. Beastmaster
puno hvala.pa netrebas nista da povezivas vozno je da imas vezu sa netom
cim znaci startas taj program on se povezuje sam na tu stranicu i uzima sa nje kljuceve
ali evo ti jos jedan bolji program sto je kolega murati postavio
https://www.digital-eliteboard.com/resources/
puno hvala.
nema na cemu zeljko,kako je kolega reko samo ti uzivaj i ako jos sta treba samo reci:japuno hvala.
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für folgende Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für folgende Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?