Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Problemy z Polsatem

@czutok Dzwoniłeś do nich żeby przepisali ?
Bo ja próbowałem to zawsze śpiewka że nie idzie i mogą wysłać tylko uprawnienia .

@Rafels

Nigdzie nie dzwoniłem, bo to i tak nie ma sensu, oni zawsze mają rację, a standartowo zawsze idzie że masz źle ustawiona antenę

Gesendet von meinem Power mit Tapatalk

I dzisiaj znowu 1803 i 1861 nonstop przerwy

Gesendet von meinem SM-A166B mit Tapatalk

umnie tosamo, najwiecej przy kanalach Polsat Sportu.
Oscam pokazyje wszystko ok, caid 1803/1861.
Potem leci godzinami bez problemow i znowu zacina.

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:
Tak sie dzieje jak sa "wazne" EVENT.

Wyglada na to ze was dopadla zaraza, tzn. kartony zostaly markowane, i zeby ich uzdrowic ratuje was wymiana na nowe.

Dlaczego jedni zyja bez zarazy a inni tak maja, nie sobie kazdy sam odpowie.

Narazie Adas

adas mozez miec racje, chodzi o Wimbledon i Siatkowke.

Tak sie dzieje jak sa "wazne" EVENT.
to raczej nie prawda, dzisiaj znowu od poludnia polsyf nonstop kompletnie gasnie, i po chwili znowu sie wlacza, a nic waznego sie nie dzieje jak ty to nazywasz "EVENT", nawet robie test z orginalnym modulem CI, i dokladnie to samo zjawisko

PS.
nie wieze w eventy, ze nagle wszystko z polsyfu gasnie i po chwili znowu dziala, nawet na orginalnym sprzecie i z wiecej jak 1 karty

Pps.
Karta 1803 w oryginalnym Module ci jak i oscamie przerywa,
Karta 1861 w orginalnym dekodeze jak i oscamie przerywa

Zuletzt bearbeitet:
Znowu kicha, dziala u kogos?

Miałem twardy reset karty robiony i nadal nie działa . Przerywa tak jak przerywała przedtem.
Karta 1803

Umnie tak samo, obojetne czy caid 1803 albo 1861.

Ja przelecialem kanalami i wyglada dobrze, chociaz ja ostatnio tak czy tak siedze wiecej na IPTV.

Nie przelatuj po kanałach, tylko oglądaj jakiś, od mniej wiecej 13-14 zaczyna stopowanie obrazu, i to obojętnie z jakiej karty, co ciekawe tylko kodowanie polsyfu

Te same programy z Nc+ lecą bez zająknięcia

@czutok: dokladnie tak, Polsat Sport HD na przyklad tylko z 1803/1861 i koniec.
Normaly Polsat HD albo inne przez 1884/0B01 bez problemow.

I znowu cały dzień programy polsyfu sie zatrzymują, skarga w Polsacie i standardowa odpowiedź, ustaw antenę i sprawdź sygnał, jak nie pomoże zapraszamy do punktu sprzedaży polsatu na sprawdzenie sprzętu lub wymianę

Noz kurwa mac, jebany polsyf

tutaj tylko okolo 17.38 wysiadla karta 1861 na 2 min. a pozatym caly czas popoludniu dzialala.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…