Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Pro TV trece de la HD la 3D

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 29. September 2009.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Pro TV trece de la HD la 3D

  După colaborarea pe segmentul HD cu UPC, postul de televiziune Pro TV, operat de grupul Central European Media Enterprises, are în vedere lansarea, într-un viitor încă nedeterminat, a unui nou serviciu, respectiv Pro TV 3D, potrivit declaraţiilor directorului tehnic al companiei, Claudiu Paraschiv. Acesta a explicat că serviciul nu există încă pe nicio piaţă, însă va fi lansat, anul viitor, de platforma Sky din Marea Britanie.

  “Vrem să începem anul viitor testările pentru introducerea acestui serviciu, iar în acest moment suntem deja în căutare de parteneri. Practic, ar fi vorba despre o tehnologie cu totul nouă, care se construiește pe fundamentul tehnologiei de înaltă definiţie deja existente. Fără această bază, nu s-ar putea implementa”, a spus Paraschiv pentru Business Standard. Acesta a mai precizat că un eventual post Pro TV 3D ar fi urmărit cu ochelari speciali pentru vizionare 3D și ar fi o experienţă similară celei de cinema 3D, existent în prezent pe piaţă.

  Potrivit lui Claudiu Paraschiv, compania Pro TV a investit, din 2006 și până acum, 20 milioane de euro în echipamente HD, aici fiind incluse camerele de filmat, cele trei studiouri HD - unul pentru Pro TV, unul pentru Sport.ro și unul pentru Acasă TV -, precum și restul echipamentelor necesare transmisiei de înaltă definiţie. În acest moment, a mai spus el, toate canalele din grupul Pro sunt pregătite, din punct de vedere tehnic, să emită HD, însă doar Pro TV face acest lucru, pe de o parte prin intermediul noului serviciu de distribuţie lansat de UPC, iar pe de altă parte - prin transmisia terestră.

  Claudiu Paraschiv a spus că, în maximum două luni, Pro va lansa pentru încă un post transmisia terestră de înaltă definiţie. El nu a putut dezvălui însă despre care post este vorba.

  Sursa : money.r@
   
  #1
  max4you gefällt das.
 2. max4you
  Offline

  max4you Ist oft hier

  Registriert:
  29. November 2008
  Beiträge:
  139
  Zustimmungen:
  25
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: Pro TV trece de la HD la 3D

  foarte interesanta stirea
  mersi mult
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.