Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Prăbuşirea Kanal D România

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 25. August 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Prăbuşirea Kanal D România


  • Miercuri 25 aug 2010

  [​IMG]

  Aydin Dogan, fondatorul grupului Dogan şi Begum Dogan, se ocupă de administrarea operaţiunilor din România  Evoluţia slabă a industriei media din ţara noastră şi pierderile consistente ale postului TV i-au făcut pe turcii de la Dogan Media să se gândească la retragerea din România. Potrivit informaţiilor obţinute de „Adevărul“, turcii au desemnat deja o companie care să se ocupe de căutarea unor cumpărători pentru Kanal D.
  Cine va cumpăra?

  Rămâne de văzut cât va însemna „cea mai mare ofertă", având în vedere vremurile dificile prin care trecem. Potrivit unor surse din interiorul postului TV, turcii ar fi investit aproximativ 70 de milioane de euro din 2007, de la intrarea lor pe piaţa românească, şi până în prezent. La momentul respectiv, Dogan a investit bani grei.

  Printre investiţii se numără cheltuielile cu drepturile pentru difuzarea câtorva opţiuni din Liga I, cu aducerea grupului Vacanţa Mare şi a unei părţi din echipa care făcea serialul „La bloc" . La acestea se adaugă şi investiţia de două milioane de euro în reality-show-ul „Rătăciţi în Panama", care a fost un eşec în audienţă.

  Climatul economic din ultimii doi ani nu i-a favorizat deloc. Postul este printre puţinele care a înregistrat pierderi chiar mai mari decât cifra de afaceri. De altfel, tot grupul Dogan Media trece prin momente dificile.

  Anul trecut, statul turc a amendat compania-mamă a postului Kanal D cu 2,5 miliarde de dolari, din cauza unor taxe neplătite, anunţa Reuters în septembrie 2009. Până la închiderea ediţiei, oficialii Kanal D au refuzat să facă vreun comentariu.

  Pierderi pe toată linia

  -În 2007, anul lansării, compania Dogan Media a avut o cifră de afaceri de 5,6 milioane de euro şi pierderi de 24,3 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. (Cifrele au fost calculate la cursul mediu leu-euro din 2007).
  -În anul 2008, postul TV a avut pierderi de 19,2 milioane de euro şi o cifră de 14,3 milioane de euro.
  -Anul trecut, televiziunea a înregistrat o cifră de afaceri de 11,5 milioane de euro şi pierderi de 12,4 milioane.

  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
   
  #1
  laleaua, pipinu und max4you gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.