Polsat 1803 problemy ??

Lösungen
11
Czy Polsat coś robi czy u mnie coś siada ??
Od mniej więcej 17 :30 Polsat nonstop staje i parę minut stoi , wyłączę kodowanie Polsatu i patrzę z conaxa , leci bez problemów

Ma ktoś też takie problemy ??

Gesendet von meine Tasche mit Rauchzeichen

Polsat twierdzi ze nie maja problemu, i proponuja wymiane sprzetu.

Narazie Adas

Aha , znaczy się że Polsat jak zwykle nie ma problemów , tylko parę set dekoderów i modłów CI ma problemy [emoji16][emoji16][emoji16]

Tak, ale wczoraj okolo 23h wrocilo wszystko do normy, chyba mieli awarie w systemie.

Narazie Adas

no musieli miec jakies problemy , skoro wszystkie dekodery i moduly CI nonstop padaly , ale jak to polsyf , nikt sie nie przyzna do problemow , tylko wymyslaja ze antena zle ustawiona albo wina pogody , banda zlodzieji i darmozjadow , co zyje za nasza kase

Mysle ze cos trenowali na poszczegolnej grupie kart i poszlo nie w ta strone :fearscream: :fearscream:

Oczywiscie wszystkim w tym momencie sie popsul sprzet operatora, banda partaczy.

Narazie Adas

No i powtórka z rozrywki , wczoraj nie skończyli , to wkurwiają dzisiaj dalej

Na chama chyba chca wszystkich usczesliwic z EVO :grinning:

Na xxx.sat-4-all punkt com masz wiecej uszczesliwionych.

Narazie Adas

Ciekawe jest ino to co kombinują , bo bez powodu nie grzebią w kodowaniu

Dziwne jest też to że nikt na forum z posiadaczy karty polsyfu nic nie zauważył że gaśnie , albo to tylko jakieś serie kart gasną ?

Mam tutaj 1803 i 1861 dzialaja bez problemu, oni testuja na poszczegolnej grupie.

Narazie Adas

Moje wszystkie karty to 1803 , i na wszystkich ten sam problem
Obojętnie czy lokalna karta czy w CS , obojętnie czy przez oscam , orginalny dekoder czy orginalny ci modul , wszędzie taki sam problem

Zostaw jeden karton w orginale na 24h.

Narazie Adas

Wczoraj koło 17 - 18 się zaczęło , koło 23:00 przestało, dzisiaj punkt 18:00 się zaczęło znowu , więc wnioskuje że u mnie wszystko ok , bo 2 dni z zedu o tej samej porze to trochę dziwne , szczególnie jak do przedwczoraj wszystko było ok , moja karta była wczoraj w oryginalnym module ci , i przez orginalny modol dokładnie ten sam problem , data aktualizacji na karcie do 11 maja 2020

nikt nic nie wie ??? a masa kart wieczornymi godzinamy kompletnie pada

ludzie co z wami ??

tylu tutaj bylo posiadaczy kart 1803 polsatu a nagle nikt nie zauwaza problemu ??

Ja miałem to samo przedwczoraj o 18 się zaczęło wylonczylem moja karte bo myślałem że Easymous pada albo coś się dzieje chciałem się na weekend tym zająć
Wczoraj sądziłem ja do modułu i miałem same kratki nie dało się paczyc

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…