S StrikeOne Newbie Registriert 24. November 2008 Beiträge 9 Reaktionspunkte 0 Punkte 1 9. Dezember 2008 #1 Zdravo svima! Zna li ko kojem paketu pripada ORF i moze li se gledati (odkljucati)?
G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 9. Dezember 2008 #2 AW: Orf Zdravo,ORF je Austrijaska Drzavna Televizija i moze se Testirati sa razlicitim Resiverima......
AW: Orf Zdravo,ORF je Austrijaska Drzavna Televizija i moze se Testirati sa razlicitim Resiverima......
OP OP S StrikeOne Newbie Registriert 24. November 2008 Beiträge 9 Reaktionspunkte 0 Punkte 1 9. Dezember 2008 #3 AW: Orf Ja imam Head 790 BP.Koji nacin kodiranja koriste i za koji paket (npr. nasi na thor su digi tv) da trazim kljuceve? Isto to me interesuje i za Multivision,i jos na kojem su satelitu. poZzzz
AW: Orf Ja imam Head 790 BP.Koji nacin kodiranja koriste i za koji paket (npr. nasi na thor su digi tv) da trazim kljuceve? Isto to me interesuje i za Multivision,i jos na kojem su satelitu. poZzzz
G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 9. Dezember 2008 #4 AW: Orf Momentalni nacin Kodiranja ORFa je Cryptoworks nalazi se na Astri 19,2° a kljuceve imas ovde Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. za ORF kao sto sam vec naveo,nije ni ukakvom Paketu to je Televizija Austrije frekvencije imas ovde pogledaj Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. pozzzzzzz
AW: Orf Momentalni nacin Kodiranja ORFa je Cryptoworks nalazi se na Astri 19,2° a kljuceve imas ovde Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. za ORF kao sto sam vec naveo,nije ni ukakvom Paketu to je Televizija Austrije frekvencije imas ovde pogledaj Sie müssen registriert sein, um Links zu sehen. pozzzzzzz
OP OP S StrikeOne Newbie Registriert 24. November 2008 Beiträge 9 Reaktionspunkte 0 Punkte 1 10. Dezember 2008 #5 AW: Orf Ma stari ti si car!!! HVALA