J jonas5 Freak Registriert 13. Juli 2008 Beiträge 273 Reaktionspunkte 23 Punkte 78 4. Juni 2011 #1 Mam pytanie znalazlem strone gdzie by szlo ogladac orange sport info i jak przycisne to wyskakuje komunikat Transmisja dostępna tylko na terenie Polski.juz zmienilem ip i to nic niedaje.Czy ktos moze doradzic?
Mam pytanie znalazlem strone gdzie by szlo ogladac orange sport info i jak przycisne to wyskakuje komunikat Transmisja dostępna tylko na terenie Polski.juz zmienilem ip i to nic niedaje.Czy ktos moze doradzic?
czutok Registriert 17. März 2009 Beiträge 29.412 Lösungen 9 Reaktionspunkte 18.442 Punkte 1.083 Ort Unter ne Brücke 4. Juni 2011 #2 AW: orange sport info potrzebujesz polskie proxy , i polski IP adres , inaczej cie nie dopusci do servera poszukaj se jakis polski server co ma wolne ip adresy i polacz sie przes proxy , inaczej nie ma szans.
AW: orange sport info potrzebujesz polskie proxy , i polski IP adres , inaczej cie nie dopusci do servera poszukaj se jakis polski server co ma wolne ip adresy i polacz sie przes proxy , inaczej nie ma szans.
OP OP J jonas5 Freak Registriert 13. Juli 2008 Beiträge 273 Reaktionspunkte 23 Punkte 78 4. Juni 2011 #3 AW: orange sport info czutok schrieb: potrzebujesz polskie proxy , i polski IP adres , inaczej cie nie dopusci do servera poszukaj se jakis polski server co ma wolne ip adresy i polacz sie przes proxy , inaczej nie ma szans. Zum Vergrößern anklicken.... dzieki sprobuje.Ja mam program ze moge zmienic na polskie ip ale to nic nie dalo.ok
AW: orange sport info czutok schrieb: potrzebujesz polskie proxy , i polski IP adres , inaczej cie nie dopusci do servera poszukaj se jakis polski server co ma wolne ip adresy i polacz sie przes proxy , inaczej nie ma szans. Zum Vergrößern anklicken.... dzieki sprobuje.Ja mam program ze moge zmienic na polskie ip ale to nic nie dalo.ok