AW: DREAMBOX Intrebari si raspunsuri
Dar tot nu miai raspuns la intrebare.:wacko1:
ma refeream ca Dincolo este deja prea multa´, ´´RICA´´, intre noi mai ales la romani la unul nu-i convine de exemplu ca sunt ´´PREA MULTE TiTE, cica s-ar uita si copiii, ce treaba au copiii cu sateliti ,nu pot sa -mi imaginez , dar ma rog..., la altul daca nu-i convine ceva ,cu toate ca nu injuri sau nu esti obscen, pur si simplu nu-i place parerea ta te cenzureaza ,i-ti inchide thread-ul ( ca pe vremea lui CEAUSESCU! ), am vazut cel putin un caz , daca deschizi ceva ...Ori nu te-ai uitat ca mai e...o data, sau trebuie sa se bage neaparat ´´CE-I MARI´´ la sfirsit cu parerea de ex: DA::: ASA E::::sau te miri ce ´´APROBARI´´ pe germana, cred ca unii vor neaparat sa faca ´´beitrege´´ ca altfel nu-mi imaginez de ce fac... si mai sunt cate ceva dar nu m-ai am chef sa le scriu , le tin pt mine Nu spun, ca de acolo am invatat cca 80% din ceea ce stiu, dar de la rubrica germana, si de la romaneste un pic recunosc ,si le multumesc inca o data,si o sa mai invat sigur.... , dar in ultimul timp au devenit toti prea ´´COOL´´, si asta e problema, problema care sper sa nu apara si aici...sa vedem (sper sa nu cenzurezi aceasta fraza , draga EMIL1
) ce sa mai zic...scuze ca m-am lungit atat, dar tu mai intrebat , si ai insistat , curios ca ti-a ´´SARIT IN OCHI!´´ pt ca era o discutie intre noi ce-i care stiam?....., dar ma rog ti-am raspuns, dar repet am spus niste adevaruri mai ´´PE SLEAU´´ ,cum se zice fara a avea intentia de a jigni pe cineva
CU STIMA!:good: