Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Nova Karta Titanium 3

Nobody is reading this thread right now.
AW: Nova Karta Titanium 3

Zdravo Narode...

Kao sto sam obecao dacu vam ovu Novu Kartu Testirati,evo konacno je stigla,danas sam je sa Cas3 Plus Programirao,Loader i kao file imate gore u Linku u Postu jedan od Phantoma,rad je vrlo jednostavan,startao sam Cas3 i pokrenuo Phonix stavio na 3.68 i isao na zakriti,potom sam Pokrenuo Loader i isao na Zeleno gdje stoji,potom sam ubacio Prvu Datei flash potom EEprom.eep pa onda Cryptkey.hex i onda samo na Burn jedno za par Minuta i Karta je gotvoa,svi oni koji su sa mnom u Share mogu to da vide tu Novu Kartu,otvara JSC Sport na 13° ,po Vremenu ce da dolaze i za druge Providere file,koje ce se moci koristiti sa ovom Kartom....

Jos da dopisem,ovo sam Probao u Smargo i DM800 Gemni 4.40
i Cccam 2.1.3 ...moji Perovi mogu da Potvrde ovo sto sam Testirao...

testirao sam te,samo da znas, i mogu da potvrdim da radi 100 % alal vera,samo nek se radi,nadam se da ce i nama ostalim biti to uskoro dostupno...

testirao sam te,samo da znas, i mogu da potvrdim da radi 100 % alal vera,samo nek se radi,nadam se da ce i nama ostalim biti to uskoro dostupno...

Hvala druze na Testu,Karta se moze vec Poruciti ovde uskoro dolaze jos neke druge Karte,ali o tome cemo kad stignu....pustite da vas Iznenadimo :emoticon-0111-blush

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…