Dali su ti izbrisani svi programi na eutelsatu ili ga uopce nemas?
Ako su ti izbrisani programi ubaci novu listu i problem rijesen a ako nemas satelit idi u konfiguraciju satelita i pogledaj da li ga imas.
Dali su ti izbrisani svi programi na eutelsatu ili ga uopce nemas?
Ako su ti izbrisani programi ubaci novu listu i problem rijesen a ako nemas satelit idi u konfiguraciju satelita i pogledaj da li ga imas.
servus,
a kako da ubacim novu listu u dm 500s,posto i ja imam slican problem.?
greskom sam obrisao satelit 16° sa diseqc-a a samim tim i cijelu listu kanala sa tog satelita i sad ne mogu vise taj isti satelit da vratim natrag u diseqc.imam 1°,13° i 19° satelite ali u konfiguraciji satelita ne mogu ubaciti cetvrti satelit , u ovom slucaju 16°.kako to uciniti?jer kad stavim na box-u " 4 satelita preko diseqc opcija A/B " moj dm zablokira odmah i ne mogu vise nista uciniti nego odvojiti dm od struje i opet isto.kablovi su provjereni,nema kurzschluss.
u satellites.xml loader-u imam sve te satelite i oznaceni su sa zelenom bojom(odabrani su samo ti sateliti).
znaci:kako ubaciti novu listu programa i kako ubaciti cetvrti satelit u diseqc.
hvala
ako box nanovo flasiram kao sto si rekao ,moram li onda sve ispocetka da instaliram ili mi ostaju svi podatci isti.mislim prije svega na spajanje dm- sa pc,routerom etc...ostaje li sve isto ili...?
kako da flasiram nanovo,nisam bas upucen u to...?
da li je to vec opisano u temi koju je pisao janicar:"dreambox tutorijal" pod "flash image backUP".
vidio sam da je to sve lijepo opisano na nekoliko nacina i moze li mi netko preporuciti koji je najjednostavniji za nas pocetnike koji se nismo do sada s time susretali.
hm (sad se ja ono cesem po glavi),a gdje da nadjem setting listu i kako ju ubaciti u dreambox 500s?
oprosti,vjerojatno postoji to sve opisano negdje na forumu i nije da nisam probao to sve pronaci,jednostavno me ovaj problem vec nekoliko dana muci i ...ne znam sta vise ciniti.pomozi ako mozes ili me uputi gdje da trazim dalje.
hvala unaprijed