Navigacia

jovo78

Newbie
Koja Navi. je za Srbiju na bolja,cito sam na google da je Garmin ali koji model .Poz jovo78:emoticon-0111-blush

AW: Navigacia

Hallo,
što se tiče modela što noviji to bolji.Nove karte možeš ovde u Forumu nači a Navigaciju u ebey.Preporućio bi ti Medion E ili P serije,cene su izmedju 90 i 150€.
Na Medion-u možeš više Navigacija instalirati na pr.:Navigon mn7,TomTom,Garmin,Igo8.
Za Balkan je najbolje imati Garmin ili Igo8 sa Navteq kartama.
Poz greffen

Za Balkan je najbolje imati Garmin ili Igo8 sa Navteq kartama.
Poz greffen

Za Igo imam od Navtec, Teleatlas i TopMap a najdetaljnije su za Balkansko podrucje od TopMap.
Naprimjer velicina karte Srbija:
Teleatlas 130Kb
Navteq 581Kb
TopMap 4260Kb

Garmin mi se ne svidja kao program ali ima zato Topografske karte za dosta podrucja (za nase ne znam) koje pokazuju i puteve za pjesake npr. kroz sumu,park itd. sto je dobro za bicikliste.

po mojim iskustvu a imam ga dosta mada u starim verzijama za ex yu nema bolje od IGO8 a usput jedno pitanje dali neko zna gde moze da se nadje IGO8 koji radi na linoks jer kolko ja znam IGO8 radi na winmobile i od skoro moze i na iphone zaboravih operativni sistem ali je ubedljivo najbolji na win platformi

Postavljati linkove za druge forume je zabranjeno, prema tome ne ocekuj da ce neko da ih stavi jer iako ih neko stavi brzo brisu. Ali ima dosta informacija i linkova i ovdje u kuci :read: Link Removed

zdravo...
ja licno koristim garmina 1350t...
u Srbiji radi super i karte su zaista dobre i tacne...

kako da stavim igo primo na medion p4440 ?

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…