Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwert bleiben

Multivision TV nga Prishtina

Bessat

Moderator
Teammitglied
Mitglied seit
21. November 2008
Beiträge
1.481
Erhaltene Reaktionen
736
Multivision TV nis transmetimin drejtpërdrejt në iPhone

Familjes së stacioneve televizive me renome botërore që transmetojnë drejtpërdrejt në iPhone sot i bashkëngjitet edhe Multivision TV nga Prishtina.
Tani e tutje, Multivision TV do të mund të ndiqet kudo në botë aty ku ka rrjet interneti pa tela Wlan apo edhe nëpërmes GPRS-it.

Procedura për shikimin e programit është shumë e thjeshtë. Në shfletuesin Safari të pajisjes tuaj iPhone shkruani mtv-live.com, shfletuesi i faqes përmes aplikacionit detekton se vizituesi është nga aparati mobil dhe automatikisht ju ridrejton te pjesa në të cilën ju mund ta shihni transmetimin e drejtpërdrejt.
 
OP
B

Bessat

Moderator
Teammitglied
Mitglied seit
21. November 2008
Beiträge
1.481
Erhaltene Reaktionen
736
AW: Multivision TV nga Prishtina

Nuk funksionon , te pakten ne zvicer jo...
une vet nuk e di se nuk kam por hin ne faqen e multivisionit atje mundesh me e lexu por mundesh me e shiko live
 
Ihre E-Mail-Adresse ist nicht öffentlich sichtbar. Wir werden Ihre E-Mail nur verwenden, um Sie zu kontaktieren, um Ihren Beitrag zu bestätigen.
Oben