Molim za savjet za kupnju HD prijemnika

filipana

Ist gelegentlich hier
Vec sam postavio pitanje u opcoj grupi na njemackom jeziku za savjet za kupnju prijemnika, ali bih htio cuti i Vase misljenje zbog posebnih (MaxTV modul) uvjeta:

Htio bih kupiti novi HD prijemnik koji bi sluzio kao interni Server (klijenti bi bili jeftiniji prijemnici u djecjim sobama). "Vanjski CS" ne namjeravam raditi.

Uz Sky DE (ili IT) HD namjeravam uzeti i MaxTV karticu s modulom tako da bi prijemnik trebao imati mogucnost da u njega ubacim i Sky karticu i Modul s MaxTV karticom.

Nazalost nisam bas u ovim stvarima "kod kuce" jer sam biolog koji o tehnici malo zna, ali mogu slijediti upute (do sada sam se snalazio s Dreambox 7000S ali mi ukucani zele HD.

Budzet mi je do maximalno 300 Eura (za "Server", klijente za djecu cemo uzeti kad "deda i baka ispune rodjendanske zelje unuka ").

Koji bi mi prijemnik savjetovali, odnosno koji moze zadovoljiti svemoje "uvjete" bolje: Gigablue Quad, Xtrend 9500, Venton Unibox HD3 ili neki cetvrti?

Hvala unaprijed na Vasim savjetima, trudu, pomoci, kritici...

AW: Molim za savjet za kupnju HD prijemnika

Ja bi ti GigaBlue Quad preporucio.
jedan od najboljih rec. do 250€.
ja ga imam i super sam zadovoljan.:emoticon-0144-nod:

Mogu se samo iveku da predruzim..ekstra Box..

ja sam jedan od ljubitelja Dreamboxa,imam od 500s pa do 8000 HD,ali nazalost moram i sam da priznam da mi je taj box zapeo za oko i da ga i sam namjeravam kupiti..

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…