Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Mitrović, Radončić i Popović osnivaju televiziju u Crnoj Gori

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 4. April 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Mitrović, Radončić i Popović osnivaju televiziju u Crnoj Gori[/h]
  [​IMG]
  U podgoričkom lokalu „Dali” sinoć je organizovan sastanak vlasnika televizije „Pink” Željka Mitrovića, novinara i publiciste Šekija Radončića i biznismena Vladimira-Bebe Popovića, a povod je bio analiza medijske scene u Crnoj Gori.
  Mitrović je u izjavi za Dan potvrdio da je sastanak organizovan tim povodom, te da su tokom analize uočili da postoji veliki prostor za osnivanje medija koji bi se prvenstveno obraćali crnogorskoj publici. On je najavio da se na istom projektu radi i u još šest zemalja u regionu.
  On je kazao da podržava Racončićevu ideju za osnivanje medija čija bi ciljna grupa bili ljudi procrnogorske orijentacije.
  „Puno je prostora na medijskoj sceni i mi smo zbog toga ovdje da se dogovorimo. Očekujem da ćemo se dogovoriti i sa najvećim brojem kablovskih operatera o puštanju čak 30 kanala u jednom danu“, kazao je Mitrović u izjavi za Dan.
  Što se tiče kanala, koji će biti komercijalni, biće pušteni već 1. maja.
  To će biti prvi put da jedna televizija ima kanale sa više regionalnih redakcija, koji će biti multinacionalni i multikulturalni.
  „Cijeli projekat se trenutno razvija u šest zemalja istovremeno ili u ovoj regiji. Biće puno programa koji su usko profilisani. Planiramo da svi gledaoci preko kablovskih operatera mogu da gledaju te programe. Beskonačan je medijski prostor na ovim prostorima i doprijećemo do svakog gledaoca“, ocijenio je Mitrović.
  Novinar Radončić je takođe potvrdio u izjavi za Dan da se sa Popovićem i Mitrovićem sastao radi analize medijske scene. On je kazao da je, osim osnivanja dnevnog lista, bilo govora i o osnivanju nedjeljnika koji bi imao procrnogorsku uređivačku politiku.
  Radončić navodi da ovim prostorima fali jedan takav medij.
  Radončić je kazao i da je dogovorio konkretnu saradnju sa Željkom Mitrovićem.
  media-sat.net
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.