O OmarCarlos1 Hacker Registriert 22. September 2010 Beiträge 329 Reaktionspunkte 5 Punkte 78 Ort NrW 10. September 2011 #1 yukarda yazdigim gibi arkadaslar, astra 23.5 da acik, ama kablodada acikmi lig tv ?? bilgisi olan yazsin lütfen. saygilarimla
yukarda yazdigim gibi arkadaslar, astra 23.5 da acik, ama kablodada acikmi lig tv ?? bilgisi olan yazsin lütfen. saygilarimla
T tvtv1 Guest 11. September 2011 #2 AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? OmarCarlos1 schrieb: yukarda yazdigim gibi arkadaslar, astra 23.5 da acik, ama kablodada acikmi lig tv ?? bilgisi olan yazsin lütfen. saygilarimla Zum Vergrößern anklicken.... slm,evet Ligtv KD Cs oluyor. iyi günler
AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? OmarCarlos1 schrieb: yukarda yazdigim gibi arkadaslar, astra 23.5 da acik, ama kablodada acikmi lig tv ?? bilgisi olan yazsin lütfen. saygilarimla Zum Vergrößern anklicken.... slm,evet Ligtv KD Cs oluyor. iyi günler
OP OP O OmarCarlos1 Hacker Registriert 22. September 2010 Beiträge 329 Reaktionspunkte 5 Punkte 78 Ort NrW 11. September 2011 #3 AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? tskler kardes, en azindan clientim izlesin peki lig 2 ve lig 3 cikiyomu ordanda ?? arkadasa kanal arama yaptirdim, bise cikmadi dedi ?
AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? tskler kardes, en azindan clientim izlesin peki lig 2 ve lig 3 cikiyomu ordanda ?? arkadasa kanal arama yaptirdim, bise cikmadi dedi ?
T tvtv1 Guest 11. September 2011 #4 AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? OmarCarlos1 schrieb: tskler kardes, en azindan clientim izlesin peki lig 2 ve lig 3 cikiyomu ordanda ?? arkadasa kanal arama yaptirdim, bise cikmadi dedi ? Zum Vergrößern anklicken.... slm,hayir,kabel Deutschland üzeri sadece LIGVT 1 kanal var. saygilar
AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? OmarCarlos1 schrieb: tskler kardes, en azindan clientim izlesin peki lig 2 ve lig 3 cikiyomu ordanda ?? arkadasa kanal arama yaptirdim, bise cikmadi dedi ? Zum Vergrößern anklicken.... slm,hayir,kabel Deutschland üzeri sadece LIGVT 1 kanal var. saygilar
OP OP O OmarCarlos1 Hacker Registriert 22. September 2010 Beiträge 329 Reaktionspunkte 5 Punkte 78 Ort NrW 11. September 2011 #5 AW: KD TR Premium kablo üzeri LIG TV calisiyormu ? ok danke wenigstens etwas. Gruss