Kanal D plăteşte înjurăturile lui Botezatu: 25.000 de lei

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 15. Dezember 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Kanal D plăteşte înjurăturile lui Botezatu: 25.000 de lei


  [​IMG]
  Secvența în care Cătălin Botezatu l-a înjurat, în direct, pe Mădălin Ionescu a făcut pagubă în buzunarul Kanal D. Postula fost amendat de CNA cu 25.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii Drept la ţintă în care s-a vorbit despre viaţa sexuală a creatorului de modă.Televiziunea trustului Dogan a mai încasat în aceeasi zi şi o amendă pentru Închisoarea păcătoşilor. Detalii în continuare.
  Despre scandalul din emisiunea lui Mădălin Ionescu

  În cazul emisiunii lui Mădălin Ionescu, postul a fost sancţionat pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale privind protecţia minorilor şi pentru nerespectarea dreptului la viaţă privată a lui Cătălin Botezatu.
  În ediția din 4 noiembrie a emisiunii Drept la țintă, Cătălin Botezatu a intrat în direct, prin telefon, şi a spus: “În primul rând, nu ştiu de ce vă fute grija de viaţa mea”.
  Înainte de intervenţia lui Cătălin Botezatu, Mădălin Ionescu a comentat un material filmat cu camera ascunsă în care creatorul de modă apărea pe stradă în compania unui bărbat. Cătălin Botezatu a interpretat comentariile moderatorului ca fiind jignitoare.
  În dialogul cu Mădălin Ionescu, Botezatu a mai spus:
  “Ce vrei să scoţi în evidenţă? Nu sunt lache. Nu sunt bulangiu, m-am futut şi eu, vă fut toate nevestele si amantele.”
  „Care e problema, că nu înţeleg, v-am futut nevestele şi nu v-am plătit, care e problema? Sau vreţi să vin acolo să vă demonstrez?”
  În urma unor astfel de afirmaţii, Mădălin Ionescu i-a cerut, în câteva rânduri, lui Cătălin Botezatu să-şi tempereze limbajul, însă nu a întrerupt convorbirea telefonică decât după 13 minute de scandal, în direct.:
  “Eu nu aud foarte clar ce spune, dar am senzaţia că o parte din limbajul ăsta n-are ce căuta la ora asta, Cătălin, nu ştiu.”, a spus moderatorul.
  Christian Mititelu, membru CNA, a spus că dacă se vor mai repeta astfel de scene va cere întreruperea emisiunii, aşa cum s-a întâmplat în cazul Antenei 1.
  În urmă cu câteva luni, emisia postului generalist al trustului Intact a fost întreruptă timp de 10 minute pentru un derapaj produs la Acces direct, emisiune realizată la momentul respectiv tot de Mădălin Ionescu.
  Dialogul scansalos cu Boteazatu a fost reluat şi la ştiri
  În mai multe emisiuni de ştiri difuzate în zilele de 5 şi 8 noiembrie au fost reluate fragmente din discuţia telefonică dintre Mădălin Ionescu şi Cătălin Botezatu.
  În ediţia din 5 noiembrie, Cristian Sabbagh a făcut o serie de aprecieri la adresa creatorului de modă, numindu-l “nimeni”, “vedetă făcută din hârtie de ziar”, care “face carieră doar din scandaluri sexuale”.
  Cum s-a apărat Kanal D?
  Reprezentantul Kanal D:
  “Moderatorul i-a oferit posibilitatea lui Cătălin Botezatu de a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu materialul difuzat, iar Cătălin Botezatu a profitat de această ocazie să-i adreseze cuvinte vulgare moderatorului. Mădălin Ionescu a făcut încercări repetate pe parcursul emisiunii de a stopa limbajul vulgar al lui Cătălin Botezatu punându-i în vedere acestuia că nu este un limbaj potrivit pentru ora de difuzare a emisiunii.”
  Despre amenda pentru Închisoarea păcătoşilor
  Kanal D a fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru reperele morale pe care le oferă copiilor sau adolescenţilor emisiunea Închisoarea păcătoşilor.
  În emisiunile monitorizate de CNA, din perioada 15 – 30 noiembrie, s-a folosit un limbaj vulgar şi au fost prezenate o serie de scene violente.
  Iată câteva declaraţii făcute de participanţi în timpul emisiunii:
  Natalia Surugiu (sinucigaşa): “De trei ori am încercat să mă sinucid. Simt aşa de 2 ani încoace că nu ştiu, parcă mă urmăreşte aşa un blestem, că eu nu o să am niciodată nimic bun pe viaţa asta…”

  Oana Cojocaru
  (nimfomana): Am avut până la vârsa asta în jur de 3.0000 de bărbaţi, poate că unii consideră că e un număr exagerat de mare, pentru mine nu e deloc. (…) Am un libido foarte ridicat, am o nevoie sexuală permanentă, ajung foarte greu la satisfacţia sexuală.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.