Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kanal D plăteşte înjurăturile lui Botezatu: 25.000 de lei

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von emil1, 15. Dezember 2010.

 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren


  [​IMG]
  Secvența în care Cătălin Botezatu l-a înjurat, în direct, pe Mădălin Ionescu a făcut pagubă în buzunarul Kanal D. Postula fost amendat de CNA cu 25.000 de lei pentru mai multe ediţii ale emisiunii Drept la ţintă în care s-a vorbit despre viaţa sexuală a creatorului de modă.Televiziunea trustului Dogan a mai încasat în aceeasi zi şi o amendă pentru Închisoarea păcătoşilor. Detalii în continuare.
  Despre scandalul din emisiunea lui Mădălin Ionescu

  În cazul emisiunii lui Mădălin Ionescu, postul a fost sancţionat pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale privind protecţia minorilor şi pentru nerespectarea dreptului la viaţă privată a lui Cătălin Botezatu.
  În ediția din 4 noiembrie a emisiunii Drept la țintă, Cătălin Botezatu a intrat în direct, prin telefon, şi a spus: “În primul rând, nu ştiu de ce vă fute grija de viaţa mea”.
  Înainte de intervenţia lui Cătălin Botezatu, Mădălin Ionescu a comentat un material filmat cu camera ascunsă în care creatorul de modă apărea pe stradă în compania unui bărbat. Cătălin Botezatu a interpretat comentariile moderatorului ca fiind jignitoare.
  În dialogul cu Mădălin Ionescu, Botezatu a mai spus:
  “Ce vrei să scoţi în evidenţă? Nu sunt lache. Nu sunt bulangiu, m-am futut şi eu, vă fut toate nevestele si amantele.”
  „Care e problema, că nu înţeleg, v-am futut nevestele şi nu v-am plătit, care e problema? Sau vreţi să vin acolo să vă demonstrez?”
  În urma unor astfel de afirmaţii, Mădălin Ionescu i-a cerut, în câteva rânduri, lui Cătălin Botezatu să-şi tempereze limbajul, însă nu a întrerupt convorbirea telefonică decât după 13 minute de scandal, în direct.:
  “Eu nu aud foarte clar ce spune, dar am senzaţia că o parte din limbajul ăsta n-are ce căuta la ora asta, Cătălin, nu ştiu.”, a spus moderatorul.
  Christian Mititelu, membru CNA, a spus că dacă se vor mai repeta astfel de scene va cere întreruperea emisiunii, aşa cum s-a întâmplat în cazul Antenei 1.
  În urmă cu câteva luni, emisia postului generalist al trustului Intact a fost întreruptă timp de 10 minute pentru un derapaj produs la Acces direct, emisiune realizată la momentul respectiv tot de Mădălin Ionescu.
  Dialogul scansalos cu Boteazatu a fost reluat şi la ştiri
  În mai multe emisiuni de ştiri difuzate în zilele de 5 şi 8 noiembrie au fost reluate fragmente din discuţia telefonică dintre Mădălin Ionescu şi Cătălin Botezatu.
  În ediţia din 5 noiembrie, Cristian Sabbagh a făcut o serie de aprecieri la adresa creatorului de modă, numindu-l “nimeni”, “vedetă făcută din hârtie de ziar”, care “face carieră doar din scandaluri sexuale”.
  Cum s-a apărat Kanal D?
  Reprezentantul Kanal D:
  “Moderatorul i-a oferit posibilitatea lui Cătălin Botezatu de a-şi exprima punctul de vedere în legătură cu materialul difuzat, iar Cătălin Botezatu a profitat de această ocazie să-i adreseze cuvinte vulgare moderatorului. Mădălin Ionescu a făcut încercări repetate pe parcursul emisiunii de a stopa limbajul vulgar al lui Cătălin Botezatu punându-i în vedere acestuia că nu este un limbaj potrivit pentru ora de difuzare a emisiunii.”
  Despre amenda pentru Închisoarea păcătoşilor
  Kanal D a fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru reperele morale pe care le oferă copiilor sau adolescenţilor emisiunea Închisoarea păcătoşilor.
  În emisiunile monitorizate de CNA, din perioada 15 – 30 noiembrie, s-a folosit un limbaj vulgar şi au fost prezenate o serie de scene violente.
  Iată câteva declaraţii făcute de participanţi în timpul emisiunii:
  Natalia Surugiu (sinucigaşa): “De trei ori am încercat să mă sinucid. Simt aşa de 2 ani încoace că nu ştiu, parcă mă urmăreşte aşa un blestem, că eu nu o să am niciodată nimic bun pe viaţa asta…”

  Oana Cojocaru
  (nimfomana): Am avut până la vârsa asta în jur de 3.0000 de bărbaţi, poate că unii consideră că e un număr exagerat de mare, pentru mine nu e deloc. (…) Am un libido foarte ridicat, am o nevoie sexuală permanentă, ajung foarte greu la satisfacţia sexuală.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.