Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

pozz jarane .opet nista.sljedece sedmice idem na godisnji pa kad se vratim onda cu ponovo sve instalirati.pozz do augusta.

pozdrav, murati! Evo ja isprobao sve ponudjene varijante ali opet corak, karta je tvrdoglava i neprima nista na sebe. Neznam dali je mozda moj programer u kvaru ,ali kod cas 3plus npr. diablo ide bez ikakvih problema, ali nema veze, vac sam narucio novu na DEB Online Shop-u. pa sad cekam. Usput jedno pitanje,dali ti je poznato koji je naj brzi nacin da je dobijem u Austriji,mislim ako postoji mogucnost placanja preko interneta. lipi pozdrav

Zdravo jakov...

ovo sto sam dosad predlozio bi trebalo da radi,jer kod mene na ovaj nacin radi,meni je poznat samo ovaj DEB shop sto je karta naj jeftinija,za AUT ti nemogu nista reci...

pozdrav ! jedno pitanje ,da li se gamma mora cesto programirati ili se jednom uradi,i da li to mozda zavisi od resivera,hvala.

treba se vise puta programirati kad izade novi file stavis na karticu ali to nije nikakav problem traje par minuta

pozdrav ekipi

dali mogu |Pink Kartu da aktviram u nekom drugom resivru nego samo od Pinka..

Hvala ya odgovor

mozes u humaxu,octagonu itd...

pozdrav ekipi

dali mogu |Pink Kartu da aktviram u nekom drugom resivru nego samo od Pinka..

Hvala ya odgovor

Zdravo Jarane..

Bas kako tije Miljoko predlozio...
nije nikakav Problem...samo od Totala se moraju Aktivirati preko njihovih Kanti...

jeli moguce da pink radi bez karte ili CS????
Mozda nije moguce ali kod mene idu svi kanali sa pink paketa bez karte a iskljucio sam i int.

pozdrav dream600

to nije normalno kako ja znam radi pink samo putem karte ili CS !!
sa EMU jos nije moguce...

to je bilo sigurno Fta jedno vreme i bice opted zatvoreno ..

kolko dugo ti radi pink vec i na koj reciver ????

cao

evo probao sam jos jednom i ide bez karte i int tj CS:
neznam tacno od kad je ovako ali sam slucajno to primjetio.
DREAM BOX 600

evo probao sam jos jednom i ide bez karte i int tj CS:
neznam tacno od kad je ovako ali sam slucajno to primjetio.
DREAM BOX 600

Zdravo..

Koji Soft imas na Dreamu?? mozda je moguce dati radi preko ovih Kljuceva..
koji izadzu ponekad ali traju vrlo kratko...

Pink radi FTA sigurno mijenjaju sistem kodiranja jer napustaju irdeto,uzivajte dok traje

Pink radi FTA sigurno mijenjaju sistem kodiranja jer napustaju irdeto,uzivajte dok traje

Bas tako lucky.... Pink ide jos mozda do Septembra preko u Irdeto Sustavu,neki Spekuliraju dace ostat FTA sto ja nemislim...jer se ipak radi o Lovi na koju je Pink Televizija vezana...