Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

zdravo jarane .meni se cini da je ova moja karta pobacila,heheh.neradi vise ni u coship-u sa x-cam modulu.a nije ni update nbapravila od sinoc do danas popodne.atr je ok ,gama loader je programira dream je cita a slike i tona nema.e hebi ga sad.ja dalje neznam.samo je kratko radila na trzaje i nista vise

zdravo jarane .meni se cini da je ova moja karta pobacila,heheh.neradi vise ni u coship-u sa x-cam modulu.a nije ni update nbapravila od sinoc do danas popodne.atr je ok ,gama loader je programira dream je cita a slike i tona nema.e hebi ga sad.ja dalje neznam.samo je kratko radila na trzaje i nista vise

Zdravo pados...

Jesi ono sve probao sto sam Postavio???
jesili isao na Pink Kids da Karta uradi Update,tu ide naj brze???

sve sam uradio po uputama al nece.u ovo koji dan cu otici kod rodjaka koji je kartu programirao prvi put i u njegovom humaksu cu je probati

To je dobra Ideja,desava se nekad da nece preko Modula ili externog da uradi Update,pa bi bilo to dobro kad bije preko Humija probao...

kad kupis novu gamu i prvi put treba da je programiras sta moras uraditi,na primjer na njoj ima samo atr.jel se mora nesto ekstra programirati ili samo update ubaciti

Nista Posebno nego kao sto si ti sad radio,uzmes loader i file,nista vise...
toje sve...

pozz murati. danas sam bio kod prijatelja i probali smo gamu u humiju.za jednu sekundu je proradila.
znaci :gama je ok i radi samo je do mene i neki einstelung nepase.reci mijel u drimu ima jos koji emu osim CCcam-a pa da mu moze smetati jer ja imam jos s-kam

Zdravo pados..

Nema to veze sa EMU,ako nap.. stavis Gammu u Citac onda ides na Cccam Starten ili jos bolje da Box izkljucis iz struje pa ga ponovo upalis,pa onda da vidis dali hoce Programi da idu,ali to sve na Pink Kids Probaj...

pozdravljam jarane.evo probao sam sve sto smo do sad napisali i nece da radi. e sad mi je palo na pamet da mozda imam pogresan CCcam a ne onaj sto si ti rekao.ako iams link za taj predzadnji CCcam sto ti imas posalji mi molim te pa da pokusam ponovo jer mislim da sam ovaj skinuo preko blue panel-a.pozz.

pozdravljam murati.izvini sto opet dosadjivam ali sad neznam gdje se sta stavlja:
CCcam.armeb
CCcam.armeb.eabi
CCcam.mipsel
CCcam.ppc
CCcam.x86
CCcam.x86_64
ChangeLog

pozdravljam murati.izvini sto opet dosadjivam ali sad neznam gdje se sta stavlja:
CCcam.armeb
CCcam.armeb.eabi
CCcam.mipsel
CCcam.ppc
CCcam.x86
CCcam.x86_64
ChangeLog

Zdravo pados...

tebi treba samo CCcam.ppc ovo ppc izbrisi i kopiraj u var/bin,stavi Tribute na 755...

ili probaj i ovo dole,ovo ces staviti u tmp,sa FTP stavi jos cfg u var\etc,i u Adons instaliraj Manuelno ovu Datei sto sam ti postavio
https://www.digital-eliteboard.com/resources/

zdravo jarane.instalirao sam ponovo kako si napisao i nocas cu ga ostaviti na pink kids do sutra pa cu ti se javiti .pozz

Zdravo jarane...

Haj da jos probamo to,pa se cujemo..