Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

Zdravo jakov...

Ima spasa za sve osim Smrti :ja,demi samo reci dali je ta Karta ikad radila,i kako si je pokusavao da Pises,koji Loader i koji file si probao vec na njom....i koji Programer koristis...

Haj Odgovori ovo pa cemo vidjeti dalje...
................

Ta moja karta u resiveru je prepoznata kao Irdeto i koja je version ACSV4.1stoji tu i card base adress: 6c180c i serijski broj a na samom kraju stoji card is not subscribed. pokusao sam sa Gammacard Loader V1.0 i V2.2 sa file od 23082008 ali uvijek je isti odgovor na kraju card has no ATR. Ako ima jos kakve mogucnosti ako netko zna vise a takvih je jako jako puno molim vas pomozite. vratio bih ja tu kartu ali je ona isla preko mnogo ruku i komicni odgovori znas to ti je na crno tu nema garancije itd. pozdrav cijeloj ekipi!

hvala Murati ako ovo uspje imas pice od mene, ali to cu probati tek u ponedjeljak, sada idem na krk preko vikenda,ako si na odmoru dodji na kavu i nesto ispod peke,npr.mlade janjetine ili nesto sa rostilja. Pozdrav

hvala Murati ako ovo uspje imas pice od mene, ali to cu probati tek u ponedjeljak, sada idem na krk preko vikenda,ako si na odmoru dodji na kavu i nesto ispod peke,npr.mlade janjetine ili nesto sa rostilja. Pozdrav

Zdravo Jarane,ma da to samo uspie,nije Problem za Pecenje i Kahvu :D...
nisam nazalost dole,ali jos malo...

pozz murati.hvala jarane .probacu to sutra odraditi.javicu u svakom slucaju sta je bilo.

izvini jarane a jel to cccam 2.0.1 ili 2.0.10

pozz jarane ,evo polu radosne vijesti.ubacio sam sve ono kao sto si mi objasnio i na pink kids cekao update ,poslije jedne minute je proradio .javio se poslije problem da radi samo pink kids i kad presaltam onda se izgubi i pink kids.kad ostavim na pink kids svakih par minuta nestaje i ponovo se pojavljuje slika .da bi bilo jasnije ,imam sliku na pink kids 2 minuta pa dva minuta nestane slika i tako uvjek.i kao sto sam rekao kad presaltam na bilo koji drugi pink onda nestane sve.e sad gdje bi mogla da bude ta mala greska ja neznam al se trudim ,ako neko ima ideju sta bi sad mogao da bude problem nek se javi.pozz

pozz jarane ,evo polu radosne vijesti.ubacio sam sve ono kao sto si mi objasnio i na pink kids cekao update ,poslije jedne minute je proradio .javio se poslije problem da radi samo pink kids i kad presaltam onda se izgubi i pink kids.kad ostavim na pink kids svakih par minuta nestaje i ponovo se pojavljuje slika .da bi bilo jasnije ,imam sliku na pink kids 2 minuta pa dva minuta nestane slika i tako uvjek.i kao sto sam rekao kad presaltam na bilo koji drugi pink onda nestane sve.e sad gdje bi mogla da bude ta mala greska ja neznam al se trudim ,ako neko ima ideju sta bi sad mogao da bude problem nek se javi.pozz

Zdravo pados,jesili Kartu sa 6mhz Pisao ????
i dali si ovo jos dodao dole ispod TRY ALL CHIDS : /dev/tts0

karta je pisana na 6 mhz i dodao sam i TRY ALL CHIDS : /dev/tts0 .sad mi rade svi kanali ali kad god prebacim moram cekati 2 minuta i proradi ali u intervalima.cas hoce cas nece.sve u svemu na dobrom sam putu.

Pozdrav svima radi li Yumatu IQ sa gamom ili ne.Video sam da treba neki poseban sw za takav rad te ako neko zna neka mi odgovori

imali on uopste ista slotu(karten leser),znam da je klon od opticuma a serije on isto ima slot ali kad gurnes kartu ona propane u resiver:D znaci ima otvor ali nema citaca