Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

Ja hocu da kupim DB 800!

Sta meni treba da bi mogao da gledam Pink.Ali hocu i moju TTV Kartu u Dream da koristim. Problem DB 800 ima samo jedan slot. Ili bolje neki drugi Reciver?

Ja hocu da kupim DB 800!

Sta meni treba da bi mogao da gledam Pink.Ali hocu i moju TTV Kartu u Dream da koristim. Problem DB 800 ima samo jedan slot. Ili bolje neki drugi Reciver?
treba ti gama i za nju ja bih uzeo externi cardreader Link veralten (gelöscht)

Zuletzt bearbeitet:

HALLO ::::Molim jos jednom dali zna neko zasto OCTAGON918 previse greje GAMA CARD i sta treba da se radi da ne bi doslo do topljena GAME HVALA

dok dode user ismethoro on ce ti reci jer on dobro poznaje octagon

HALLO ::::Molim jos jednom dali zna neko zasto OCTAGON918 previse greje GAMA CARD i sta treba da se radi da ne bi doslo do topljena GAME HVALA

Zdravo kamenica...

Demi prvo reci koju SW imas sad u njemu,dali se grije isto sa nekom drugom Smart Kartom,ili samo sa Gamma....???

pozz murati,da nije bellof na godisnjem kad se ne javlja.ja sam mu se javio al njega nema.

zdravo MURATI...Ovako do nedelje imao sam v10503 posto ona pravi probleme ---slika blokira ,ubacio sam stariju v10358 (navodno kazu da je najbolja) ,,na GAMA CARD je FILE od 17 11 2008 ,,,octagon strom sp. 0 V, . Koristim povremeno i ORF kartu koja se isto malo greje ali nije pocela ko gama da se topi ,doduse ORF koristim redje tako da ne mogu sa sigurnoscu da kazem kako ona reaguje na octagon 918

pozz murati.hahaha a ja mislio da je i on nas al nema veze napisacu mu na njemackom.prvo cu pokusati sa tvojim uputstvom.hvala druze :D:D:D

cao MURATI :::Skinucu ovu verziju ali zelim prvo da testiram dobro ovu 10358 navodno citao sam da je ,,najbolja,, samo ja mislim da ipak gamu zeza neki (stomspanung) ,,,neki mali napon mislim da u resiveru treba nesto da se promeni nastelovanje.Mozda ce da se javi kolega koji vise poznaje OCTAGONE

pozdrav svima, trebam pomoc ako se pomoci moze. Nabavio sam gamma kartu ali neotvara pink kako je navodno vec programira,tad je u resiveru (vantage 211sci) bilo moguce procitati ATR broj,pokusao sam sa programerom ponovo napisati Pink fille ali mi neprepoznaje karticu, isto je i u Cas plus programeru, samo stoji no ATR. mozeli se tu jos sta napraviti ili je greska u kartici. unaprijed hvala za svaku pomoc.

pozdrav svima, trebam pomoc ako se pomoci moze. Nabavio sam gamma kartu ali neotvara pink kako je navodno vec programira,tad je u resiveru (vantage 211sci) bilo moguce procitati ATR broj,pokusao sam sa programerom ponovo napisati Pink fille ali mi neprepoznaje karticu, isto je i u Cas plus programeru, samo stoji no ATR. mozeli se tu jos sta napraviti ili je greska u kartici. unaprijed hvala za svaku pomoc.

Zdravo jakov...

Ima spasa za sve osim Smrti :ja,demi samo reci dali je ta Karta ikad radila,i kako si je pokusavao da Pises,koji Loader i koji file si probao vec na njom....

Haj Odgovori ovo pa cemo vidjeti dalje...

Probaj da upises onaj od avgusta prosle godine(ne novembar)i onda sa Irdeto modulom da ju updetujes.
Ja sam sa Techniksonom i modulom uspio,nakon toga mi radi i u Dreamboxovima,ali samo tako,prije ni da cuje,hmm.
Ako imas Modul probaj tako,mnogima upali!Pozzz

hvala Imvs na pomoci !Imam ja i modul za irdeto ali je moj problem veci,ja nemogu ispisati bilo kakav file