Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

AW: Hier kommt alles rein was Pink gamma cards etc betrifft!

zdravo murati ! imam problema sa gama kartom !!
juce sam je dobio (narucena kod DB) programirao sam je sa progbee i probao u dreambox 7000s i nece gde sam pogresio ??

pozz drustvo. evo poslije 8 sedmica sam dobio smartmouse onaj sto mi je murati predlozio.opet mi je sve crno pa ako neko ima volje da mi da cccam config koja je provjerena i radi. pozz i hvala.

Zdravo pados....

Super kad si konacno dobio,za cfg javise ovde Vidi .....

zdravo murati ! imam problema sa gama kartom !!
juce sam je dobio (narucena kod DB) programirao sam je sa progbee i probao u dreambox 7000s i nece gde sam pogresio ??

Zdravo Panteru....

za tebe vazi isto kao i za @padosa,u Dremu u Inter Slotu nece da radi,postoji samo mogucnost sa Externim crad citacem,pitaj @padosa
nek ti posalje podatke kako i koji je to...:thank_you:

prvo.kako da ga pitam murati? kad pise da je kod njega "crno" ,i on trazi nesto
drugo ja imam smart bee dobiosam ga sa gama cartom i ukljucioga u dreambox i nece pink . a nigde nema pravi Anleitung(ima samo za sac 3) ?? kako se to koristi, samo je napisano da radi na dreamboxu sa card readerom. ako postoji anleitung za gamacartu za pink sa programerom/readerom sto ga vi prodajete onda dajte pomagajte

prvo.kako da ga pitam murati? kad pise da je kod njega "crno" ,i on trazi nesto
drugo ja imam smart bee dobiosam ga sa gama cartom i ukljucioga u dreambox i nece pink . a nigde nema pravi Anleitung(ima samo za sac 3) ?? kako se to koristi, samo je napisano da radi na dreamboxu sa card readerom. ako postoji anleitung za gamacartu za pink sa programerom/readerom sto ga vi prodajete onda dajte pomagajte

Jarane ja to nazalost ne prodajem,sa otim Programeom sto dodze uz Gammu taj ti samo sluzi za Programiranje Karte a ne dati cita kartu preko Resivra,ja sto znam pomazem rado koliko mogu,evo i tebi jedna slika kako taj izgleda card reader koji cita Gammu....

Kolega ce sto prija mogao napraviti jedno detaljno Upustvo kako to tacno ide....

pozz murati .ja cu panteri da posaljem gdje i sta treba da kupi a za ovo moje cu da vidim ovo sto si ti postavio i hvala puno.

panther11 imas pm

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Ide li sexviev jos sa gammom i moze li ici sa M2plus kartom

sexviev je down sa gamom ja mislim
sa M2 plus neide

Ima li negde fajla

pozdrav jarani,

evo i ja se ubi da tu gammu pustim da mi radi preko DM7000 sa externim readerom
MasterCrd2 ali jednostavno neide ni sa koim emu,dok sam imao i DM500s
to sam namjestio da radi sa G**xom kao lokalno da ide na 7000.Image je gemini 4.6 koji se nalazi u multibootu.
Nekazem da nemoze da ide ali kod mene negdje koci pa se nadam da uz pomoc ovih
neumornih clanova ovog foruma da cu to uspjeti srediti da radi.
Svaki savjet dobro dosao!!!
unapred se zahvaljujem.......

pozzzzzzzz

bellof imas profilmesage

hallo octagon918 greje --skoro topi GAMA CARD , taj problem nemam kod octagon518 .Dali treba nesto extra da se nasteluje u octagon918

Zdravo mikado...

Pogledaj ovde https://www.digital-eliteboard.com/threads/16587&page=46 ovde smo malo to pojasnili kako bi to trebalo da proradi...
@murati,hvala puno na odgovoru, koliko sam shvatio citajuci na ovom forumu da trebam najmanje 10 postova da napisem da se mogu obratiti kod bellofa ili kod tebe za taj cfg,zaista ako je tako da se bacim na posao...inace
vise citam nego da pisem,samo me nemoj krivo razumjeti:hell