Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Grand preŠao na foks za 15.000.000 evra!

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von kardiolog, 4. August 2010.

 1. kardiolog
  Offline

  kardiolog Newbie

  Registriert:
  25. Juli 2010
  Beiträge:
  6
  Zustimmungen:
  0
  Punkte für Erfolge:
  1
  Željko Mitrović i Saša Popović juče prekinuli dvanaestogodišnju saradnju. Vlasnik Pinka nije hteo da prihvati „ucenu sa mnogo nula“ vlasnika muzičke produkcije.
  Sve je isto, samo „Granda“ nema!
  Televizija Pink od juče više nije mesto na kojem će se emitovati „Zvezde Granda“, „Grand šou“ i“Narod pita“ jer je Saša Popović sve svoje emisije prebacio na TV Foks!

  Kao i sve velike „ljubavi“, i ova je pukla zbog para! Kako Kurir nezvanično saznaje, prvi čovek „Grand produkcije“ je od Milice i Željka Mitrovića tražio neverovatnih 15 miliona evra za dalju saradnju, što vlasnici Pinka ni po koju cenu nisu želeli da plate.

  Pregovori su se odvijali u ponedeljak uveče i trajali su do dva sata iza ponoći, kada je konačno stavljena tačka na višegodišnju saradnju.

  - Razgovor Saše Popovića sa Mitrovićima u ponedeljak uveče bio je formalnost, jer je on već ranije dobio bogatu ponudu da celokupan program prebaci na Foks, a visina transfera iznosila je 15 miliona evra - kaže izvor Kurira i dodaje:

  - On je iste uslove predočio i čelnicima Pinka, ali oni nisu želeli da plate traženu sumu. Željka i Milicu je posebno zabolelo to što im je Popović pregovarao iza leđa i što ih je „ucenio sa mnogo nula“, a priča se da su Mitrovići već krenuli sa osmišljavanjem sopstvenih emisija - završava naš izvor.

  Tokom jučerašnjeg dana televizija Pink je prosledila zvanično saopštenje o okončanju saradnje sa „Grandom“, dok su sa TV Foks za danas najavili obraćanje javnosti.

  Redakcija Starsa

  TV Pink: Ne trpimo ucene!


  „Uređivački kolegijum TV Pink saopštava da, nakon decenije saradnje sa ‘Grand produkcijom’, nijedan format ove produkcije neće naći svoje mesto u programskoj šemi TV Pink i da je saradnja prekinuta. Nakon toliko godina poslovanja i saradnje, očekivanja da se ona nastavi na dogovornoj osnovi kao okviru zdravog poslovanja dugogodišnjih partnera, izostala su.

  Pregovori o novoj sezoni izašli su iz okvira korektnog poslovanja dugogodišnjih partnera i dotakli politiku ucenjivanja i nerealnih postavki.

  TV Pink saopštava da je prekinula svaku saradnju sa ‘Grand produkcijom’, ne želeći da podlegne pritiscima i da nastavi poslovanje na način koji nije primeren. Ovim putem TV Pink želi da obavesti sve gledaoce da ubrzano radi na pripremi nove programske sezone, koja će biti jača nego ikad“, napisano je, između ostalog, u saopštenju koje je potpisao Željko Mitrović.

  Pink i „Grand“ se voleli 12 godina


  Saradnja između „Grand produkcije“ i televizije Pink počela je 3. decembra 1998. godine, kada je prvi put emitovan „Grand šou“, i taj datum se smatra rođendanom ove diskografske kuće. Nekoliko godina kasnije na istoj televiziji počela je da se emituje „Grand parada“, a 2004. godine takmičenje mladih talentovanih pevača pod nazivom „Zvezde Granda“.

  Godine 2008. na Pinku je emitovan Grand festival, prvi festival narodne muzike, a iste te godine na „ružičastoj televiziji“ počeli su da se emituju „Grand hitovi“, emisija kratke forme ove diskografske kuće.

  Potpisivanje ugovora sa Teodorom Kirijakuom

  Saša Popović: U Grčkoj sam!  Alfa i omega „Grand produkcije“ tokom jučerašnjeg dana otputovao je u Grčku, gde je potpisao ugovor sa Teodorom Kirijakuom, generalnim direktorom „Antena grupe“, koja je vlasnik TV Foks, i na taj način ozvaničio buduću saradnju. Kada smo ga pozvali, Saša Popović nam je kratko rekao:

  - Trenutno sam u Grčkoj i još uvek ne mogu da dajem bilo kakve izjave. „Grand produkcija“ će se sutra (sreda) oglasiti zvaničnim saopštenjem - izjavio je prvi čovek „Granda“ za Kurir.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.