Zdravo,
e sada mi treba pomoc od nasih majstora za cs
Sledece.
Imam Fritzbox kao server sa CCcam 2.1.1 bez Smargo lokalne kartice
Software je 40.04.76freetz-devel-5188M
Dakle ide cisto CCcam gde u CCcam.cfg imam par F linija i par C linija ciji serveri su takodje
CCcam verzije od 2.0.11 do 2.1.4
Server se povezuje i klienti takodje.
Problem je da imam freezere na Clientu kod mene
U pitanju je Edision Argus Mini IP HD Box koji ide sa Kunibertovim
ILTW SW 1.2.86
CCcam je uredno povezan i u software-u od Edisiona je integrisan takodje CCcam 2.1.1
Kako da resim problem freezera koji verovatno poticu od Fritzbox-a jer sam probao moj DM 500s kao klient i on ima takodje Freezere ali se povezuje dosta brze od Edi-ja
Trebam li povezati Edision na drugi nacin sa Fritzbox-om kao Npr. Newcamd(mada neznam kako to ide nesto sam citao o tome) ili
je sav Problem kod Fritzija da ne fercera bas sa Serverima koji su kao npr. 2.1.3 ili 2.1.4 od kojih primam karte.
Puno hvala unapred.
Sad ga ja oduzih ali majstori ce verovatno resiti i ovaj problem.
LP
Asmir
e sada mi treba pomoc od nasih majstora za cs
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.
Sledece.
Imam Fritzbox kao server sa CCcam 2.1.1 bez Smargo lokalne kartice
Software je 40.04.76freetz-devel-5188M
Dakle ide cisto CCcam gde u CCcam.cfg imam par F linija i par C linija ciji serveri su takodje
CCcam verzije od 2.0.11 do 2.1.4
Server se povezuje i klienti takodje.
Problem je da imam freezere na Clientu kod mene
U pitanju je Edision Argus Mini IP HD Box koji ide sa Kunibertovim
ILTW SW 1.2.86
CCcam je uredno povezan i u software-u od Edisiona je integrisan takodje CCcam 2.1.1
Kako da resim problem freezera koji verovatno poticu od Fritzbox-a jer sam probao moj DM 500s kao klient i on ima takodje Freezere ali se povezuje dosta brze od Edi-ja
Trebam li povezati Edision na drugi nacin sa Fritzbox-om kao Npr. Newcamd(mada neznam kako to ide nesto sam citao o tome) ili
je sav Problem kod Fritzija da ne fercera bas sa Serverima koji su kao npr. 2.1.3 ili 2.1.4 od kojih primam karte.
Puno hvala unapred.
Sad ga ja oduzih ali majstori ce verovatno resiti i ovaj problem.
LP
Asmir