Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Focus sat

Dieses Thema im Forum "Focussat" wurde erstellt von emil1, 11. Juli 2009.

Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.
 1. emil1
  Offline

  emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  22. März 2009
  Beiträge:
  2.490
  Zustimmungen:
  2.587
  Punkte für Erfolge:
  113
  Focus Sat , companie membră a grupului UPC, oferă clienţilor săi servicii de televiziune digitală prin satelit (cunoscută sub numele de Direct-to-Home (DTH)), la standarde înalte de calitate şi la cele mai avantajoase preţuri. Prin intermediul platformei de comunicaţii prin satelit, serviciile de televiziune sunt accesibile pe întreg teritoriul României, reprezentând o alternativă la televiziunea prin cablu, pentru zonele în care aceasta nu este disponibilă.

  Focus Sat este primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România şi şi-a început operaţiunile în noiembrie 2004. În luna aprilie 2006, compania Focus Sat a fost achiziţionată integral de UPC România, liderul pieţei de comunicaţii prin cablu din ţară.

  UPC România face parte din grupul american Liberty Global International, care oferă servicii de televiziune prin cablu si satelit, internet şi telefonie în peste 19 milioane de locuinţe din întreaga lume. Liberty Global International este cel mai mare investitor american în România, cu o investiţie de peste 500 milioane USD.
  Tehnologia DTH (Direct-to-Home)
  Focus Sat promoveaza solutia de broadcasting digital, cunoscuta si sub numele de DTH (Direct-to-Home) - retransmiterea prin satelit a unor pachete de programe la standarde deosebite de calitate a semnalului pe intreg teritoriul tarii - aceasta solutie fiind complementara serviciilor de televiziune prin cablu.
  Sistemul de codare este Conax varianta CAS7. Conax AS este lider in domeniul tehnologiei de acces conditionat pentru televiziunea digitala. algoritmul de codare se schimba automat, cu o frecventa foarte ridicata.
  THOR este satelitul care deserveste platforma Focus Sat. Acesta este pozitionat la 0.8°W
  Site oficial : Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  Frecvente si programe : Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren
  THOR 3 : Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren

  Sistem de codare Conax,cartela nu este imperecheata cu receptorul

  Date necesare receptiei Focus Sat:
  Satelit: THOR3
  TP 28, TP 40, TP 23
  FREQ TP 28: 12245 MHz
  POL TP 28: H
  FREQ TP 40: 12476 MHz
  POL TP 40: H
  FREQ TP 23: 12149 MHz
  POL TP 28: V
  KS/s: 28000
  FEC: 5/6
   
  #1
  laleaua und murati gefällt das.
Status des Themas:
Es sind keine weiteren Antworten möglich.

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.