Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Easymouse2 i Polsat jakie ustawienia ???

Nobody is reading this thread right now.

flytaxi

Ist oft hier
Witam wsyzstkich , zamowilem czytnik Easymouse2 i chce uruchomic karte Polsatu na Oscamie.
Czy wie ktos jakie ustawienia trzeba zrobic przy czytniku ????

Volt, Mhz, itd

AW: Easymouse2 i Polsat jakie ustawienia ???

czesc

RSA i BOXKEY masz do Karty?
sproboj na
5V,Phoenix,Gora,6MHZ

w Readerze mhz na 600

RSA wlasnie mi koles w PL zczytuje
Tylko chce juz wiedziec co ustawic
dzieki za info

easymouse2 : dol, dol, dol, gora.

2014/11/16 10:40:53 xxxx c xxxx (1803&000000/0000/4273/92:xxxxxxxxxxxxxxxx): found (290 ms) by polsat (L/1/2/2) - VOD 161

Narazie Adas

Dzieki Adas za odpowiedz, polsat juz mi odpalil
Wiesz moze jak jest z Cyfra ? Pisza ze powinno byc dol, dlol , gora, i 800, ale mi nie czyta karty . Dopiero jak zrobie na 357 to karta rusza.

ludzie , nie mylcie pojec i nie przekrecajcie nazw

CYFRA+ NIE istnieje od marza 2013 , wiec prawie pultora roku mamy NC+ !!!!

napisz ze masz nc+ ze starej karty cyfry , to brzm lepiej i nie robi zametu jak napis mam cyfre+

Pisza ze powinno byc dol, dlol , gora, i 800, ale mi nie czyta karty
jak tak ustawisz to i w oscam.server mhz musisz na 800 przestawic, zrobiles tak?

Tak , walsnie tak zrobilem i karta nie jest ok. Trzeba wystartowac system , czy wystarczy tylko restart Oscama ? Czy widac roznice w czasach jak sie ustawi na 800 ??

Masz na mysli 0100, czy 0B0x bo tam potrzebny RSA.

Jezeli dziala w easymouse2 tak jak napisales i masz stabilna prace, odpowiedzi kolo 300ms to wszystko OK.

Narazie Adas

Mam na mysli 0100, wlasnie od kilku dni mam czysy nawet do 1000ms. Jak karta byla w starmy DM500 byly czasy okolo 300ms , ale od kilku dni mam Thin Clienta i Easymouse2.

a to se nc+ atare karty cyfry kastruje tez juz czytalea ??

jezeli nie , to se poczytaj o tym , wszysdzie na forach az dudni na temat kastrowania emm'uw

Na "camelach" 0100 sa teraz wykonywane testy licznikow ecm, i jeszcze nie wiadomo co operator ustawi na stale.

Narazie Adas

Wiem ze cyfra robi problemy, na mojej karcie juz od 20.10.14 czyli od pierwszego dnia testow, licznik dziala na kilku kanalach i blokuje sie miedzy innymi TV 1 HD , TVP HD i Canal+ Film HD.
Czyli te dlugie czasy to nie wina Easymouse tylko NC+
Milej niedzieli

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…