Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Dzien Dobry :)

Nobody is reading this thread right now.
AW: Dzien Dobry

Hi!

@czutok ty pieronie, psujesz nam przedswiateczny czas. Nie dziwuj sie jak ja i anton1963 pod twojimy dzwiamy stac bedziemy pieronie:emoticon-0178-rock:

sigi , jo jest taki naladowany ze jak nie bedziecie z kistom gozoly na leb to chyba wos pogonia

staro mi moje geile auto rozdupcyla :365:

coprawda nie byla schuld , ale ku.....a moje auto !!!!!!!!!

tera jeszcze mi ten stres z versicherungami , warsztatami potrzebny :emoticon-0179-headb:emoticon-0179-headb:emoticon-0179-headb

juz dzwonilech do versicherungu i zapowiado sie zajebisto impreza na swieta :emoticon-0179-headb

Jung bin mit 5 jahren rüber gekommen also keine szkola besucht bevor ich google übersetzten lasse frag ich lieber in deutsch

Hi!

o k...a to mosz problem. Ale nie jestes som, bo mojej kobity auto tez poszol w żić. I to drugiroz w tem roku. Chyba wezma jeden pyrlik a beda z göry go ciepac a pozniej po calej robocie tylko słepać bede.....

digi , in ein Deutsches würd ich NIE im leben kaufen , es reicht das ich den arsch... mein Geld schon gebe

Kann dann nur japaner sein ^^ Aber frau okay das ist das wichtigste!!! Scheiß auf die kiste kaufst einfach neues

Witam Slazakow
Jak przygotowania do Swiat?? A moze wszyscy juz w Polsce sie szykuja Ja jeszcze kilka kabelkow mam podlaczyc i swietuje
Wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim zdrowia bo mysle ze reszta ok oraz by ten Nowy Rok byl dla was najlepszy
Pozdrawiam wszystkich z Rzeszowa
Stachu

Wesolych Swiat

WESOLYCH SWIAT

W tyn wiecór sie wszyjscy gromadzą przy stole
ślązoki,poloki i inksze gorole
i matka i łojciec z bajtlami przy boku
i starzyk z ołmą przy żyleźnioku.

Niech śwynty Mikołaj na puklu w miechu
przyniesie Wom szczynście i kupa uśmiechu.
zdrowia i ciepła nawet w śnieżyca
tego wszystkigo Wom w Święta życa.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…