Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

dm800hd w-lan

Nobody is reading this thread right now.

e_l_o

Ist gelegentlich hier
pozzz raja

imam jedan problem s dm 800hd nece da mi prihvati ni jedan od w-lan usb stikova samo mi pokaze da je usb tu a neprihvata ga kao w-lan znaci samo da nesto ima i toje to nejmam nike mogucnosti da ga pokrenem dali mi nesto treba ili nesto gresim imam gp e 2 imag na njemu

sta da se radi

hvala unapred na pomoci

AW: dm800hd w-lan

hvala na brzome javljanju druze sve sam uradio kao na video sto prikaziva al nece da ga pokrene nece da mi da onu opciju s funk pa da onda mogu da podesim podatke ???????? mozel se dobiti gde taj imag koji je najbolji za koristenje w lan stika ja imam sim 3 u dboxu

AW: dm800hd w-lan

kolko se ja mogu sjetit da nemozes koristiti svaki w-lan stick. negdje na ovom nasem forumu sam nasao listu sa kompaktibilnim w-lan stikovima koji rade sa DM800. ja sam koristio sa Gemini 5.1 Link veralten (gelöscht) i radio je bez ikakve posebne konfiguracije. samo sam morao aktivirat w-lan i unijet kljuc i to je bilo sve. probao sam ti nac tu listu sa w-lan stikovima ali nemogu vise da je nadjem.

edit: evo pronasao sam tu listu https://www.digital-eliteboard.com/showthread.php?69514-W-Lan-an-DM-800

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…