gore desno ti je logo od board sponzora, klikni na njega i kod njih mozes bez bojazni narucit. ja sam vec tri takva dm800se clone narucio od njih i sva tri jos uvjek rade ko doksa.
Zavisi hoces li klon sa estar karticom ili ces klon sa originalnom karticom.
Normalno, u redu rade i dobri su za "odrzavanje".
Ja bih ti ipak preporucio da za nesto malo para koje ces dodati uzmes nesto kvalitetnije.
ima haki66 pravo, za te pare mozes kupit i VU+ Solo SE. deset puta brzi nego dm800se original a kamoli clone. netrebas se brinit jesil potrefio odgovarajuce firmware. original je original.
znaci VU+solo SE jeli isto podesavanje kao u Dreambox ulaz preko DCC ubacivanje cccam linija npr net tv lista ili je drugacije posto sam se samo susrecao sa Dreambox on mi je nekako naj jednostavniji al ako je isti princip nece biti puno problema
kao sto rece Siki78 sve je to isto, enigma2 reciveri i jedan i drugi. sve je to stvar imagea, imas vise vrsta pa isprobas i vidis koji ti najbolje pase. ja koristim vti 7.0.0 jer mi je nekako najlaksi bio za nastimat mada sam i druge isprobao. openATV je isto jako dobar. imas jos i openpli i openvix itd...
sigurno dobar izbor :emoticon-0148-yes::emoticon-0148-yes::emoticon-0148-yes:!!! ako zapne nema frke, neko ce ti vec znat dalje pomoc. ako si se susreto sa e2 reciverima nebi ti to trebalo prestavljati neku prepreku.