trimi10
Ist oft hier
AW: Diskutime ( Laberecke ) për DigitAlb-in dhe Tjerë!!!!
Mirdita Bessat mir e kalova flm
Bessat ti e din musafirt mashum vin me pi e me honger se thurata me thon

po mijepen don
Bessat e pash si je hin ne chet edhe ari me tregoj po ky pc ime mu kuqit prom edhe prej internetit me qiti edhe nuk mujsha san prom me bo me to niher dy hor nejti i koqit e ather u nal e nuk mujsha mo me e thez
deri ne ora pes te mengjesit kom nejt meto tuj u mundu mmi thez e meja hek ni viruz
se djali pom lun ne internet e e o hi ni viruz u nuk po muj mi hek hiq pom duhet me ja bo formatiren pc e ather hiqet
po kom shum sene ne to e po prejtoj
po pom duket se o hek se sod mir osht ka punon
Te faliminderoj shum bessat si tekaro ndermend per mu per qef kisha nejt e kisha ndequ kongen edhe ari makish pa porosit ni kong edhe ne ndegjova shum te mir e kish pa qit
Ari dhe Bessat ju faliminderoj shum per porositjen e kongve e nuk kom me hjau harru kurr
jeni ber bes shum shum fatastik e te mrekullushme
ju pershendes me gjth zemer
haha trimi je fantastik po si e kalove diten dje me ditelinjden cka e pate a more dhurata :hell, une hira dje ne chat per te porosit nje kenge per ty por ty kishe dal
Mirdita Bessat mir e kalova flm
Bessat ti e din musafirt mashum vin me pi e me honger se thurata me thon

po mijepen don
Bessat e pash si je hin ne chet edhe ari me tregoj po ky pc ime mu kuqit prom edhe prej internetit me qiti edhe nuk mujsha san prom me bo me to niher dy hor nejti i koqit e ather u nal e nuk mujsha mo me e thez
deri ne ora pes te mengjesit kom nejt meto tuj u mundu mmi thez e meja hek ni viruz
se djali pom lun ne internet e e o hi ni viruz u nuk po muj mi hek hiq pom duhet me ja bo formatiren pc e ather hiqet
po kom shum sene ne to e po prejtoj
po pom duket se o hek se sod mir osht ka punon
Te faliminderoj shum bessat si tekaro ndermend per mu per qef kisha nejt e kisha ndequ kongen edhe ari makish pa porosit ni kong edhe ne ndegjova shum te mir e kish pa qit
Ari dhe Bessat ju faliminderoj shum per porositjen e kongve e nuk kom me hjau harru kurr
jeni ber bes shum shum fatastik e te mrekullushme
ju pershendes me gjth zemer