Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Discovery lanseaza, joi, in Romania postul pentru femei TLC

emil1

Best Member
Boardveteran
Registriert
22. März 2009
Beiträge
2.409
Punkte Reaktionen
2.585
Erfolgspunkte
373
Discovery lanseaza, joi, in Romania postul pentru femei TLC
HotNews.ro
Joi, 20 ianuarie 2011, 13:38

pageCount.htm
Discovery Networks lanseaza, joi, in Romania canalul international de divertisment pentru femei TLC, post ce va avea o grila de programe adaptata la obiceiurile de vizionare ale telespectatorilor din Romania. Potrivit unui comunicat de presa, TLC este disponibil, pentru inceput, in pachetele de baza ale UPC si AKTA. UPC anunta, la randul sau, intrarea TLC in pachetul sau de baza, analogic si digital, din care iese canalul Discovery Travel&Living. TLC preia o parte dintre programele difuzate prin acest canal.

Potrivit Discovery, in prezent exista discutii si cu alti operatori de cablu pentru distribuirea canalului TLC.

Postul se adreseaza publicului feminin cu varste intre 25 si 49 de ani si ofera programe de non-fictiune pe teme legate de familie, cresterea copiilor, moda sau sanatate. Grila include emisiuni precum "Politistele din Broward County", "Ghid pentru parinti-Situatii extreme", "PR si moda la New York" si seriale preluate de pe Discovery Travel&Living precum "Regele cofetarilor", "Politia vestimentara" sau "Rochia perfecta".
 
Oben