Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Digitv

Nobody is reading this thread right now.
AW: Digitv

Toti ABONATII sint in Romania .Reciverele sint in strainatate.Crezi ca intereseaza asta pe DIGI ?

ai dreptate.asa este si la mine .Abonamentul meu de max tv este platit de cineva din Romania.Daca ar trebuii sa schimb cartela va trebui sa o trimit in Romania.Pe cei de la digi nu ii intereseaza tu platesti abonamentul mai departe chiar daca nu vezi nimic.

Este klar pe digi nui intereseaza, vom trai si vom vedea
inca nu au schimbat la toti cartelele, in partea sucevei la arad nu sa sch inca
abwarten, un tee trinken
o zi buna

Buna la toti
ce se mai aude de digi cind va fi intuneric, stie cineva ceva
anul acesta sau la anul
numai bine la toti
mfg iohann

Buna la toti Am si eu o intrebare dupa cum ati auzit ca Viaccess,3, ieste spart si daca am putea vedea Akta satelit 4,8 East cu Viaccess,3, va multumesc

@iosef.13

Normal Da
Sa vedem ce aduce mai departe , la ora actuala se zice ca ar merge cu Ventom Hd trebuie sa iasa si pentru celelalte firme

@pipinu

Nu se stie sigur data poate anul asta poate la anu sa vedem

@johnycolo

Sigur ca merge daca ai cele 2 coduri RSA+BK dar nu in toate recurile

mfg

Bucuria celor mici da si celor mari
Deocamdata transmit doar in limba maghiarä

rsa+BK nu sint aceleasi la toate recurule?

MFG Laleaua:emoticon-0122-itwas

Zurück
Oben